Kotokunnas Art

Löydä luova luontosi

Hehkuva talvi akvarelleilla: Rakastu talven valoon uudella verkkokurssilla

 


Mainos


Kaikessa taiteessa on lopulta kyse hyvin pitkälti valosta. Mutta miten valoa maalataan akvarelleilla, joiden perusperiaatteena on maalata vaaleasta kohti tummempia värejä, sillä vaaleilla väreillä ei voi peittää tummempia? 

Oli kyse sitten aloittelevasta harrastajasta tai ammattitaiteilijasta, on luonto aina pätevin maalarin opettaja. Eri vuodenajat tarjoavat paitsi omat haasteensa maalauksiin myös aivan omat inspiraationsa. Kun kevättalvi koittaa ja aurinko voittaa pimeyden, alkaa luonnossa valon ja lumen hehkuva näytös. Taiteilijalle valo ja lumi tarjoaa loputtomasti ideoita ja oppitunteja. Oletko koskaan miettinyt minkä väristä on lumi? (Se nimittäin harvoin on valkoista.) Entä varjot hangella? Miten valoa voi maalata, kun se oikeastaan on kirkkaimmillaan valkoista? Miten syntyy oranssina hohkaava auringonlasku, joka pilkistelee puiden välistä tai lumihuippuiset vuoret kevätauringossa?

Tule mukaan oppimaan tämä ja monta muuta talvisen valon salaisuutta Hehkuva talvi akvarelleilla -verkkokurssille! Tällä kurssilla tutustumme erityisesti talvisten valoilmiöiden maalaamiseen värejä ja maalaustekniikoita hyödyntämällä.


Kuuden viikon mittainen verkkokurssi koostuu kuudesta kurssikirjeestä ja tunnelmallisesta tutoriaalivideosta, jonka linkin saat kurssikirjeen mukana sähköpostiisi joka sunnuntai kuuden viikon ajan 3.3.2024 alkaen. Kurssikirjeen mukana saat ohjeet myös kyseisellä videolla käytettävistä välineistä. Tutoriaalivideot ovat selkeitä ja etenevät rauhalliseen tahtiin, jolloin niitä on miellyttävä ja helppo seurata. Kurssin aikana maalausharjoituksissa siirrytään helposta haastavampiin ja itsevarmuutesi kasvavat taitojesi mukana. Yhden kurssivideon pituus on noin 20-30 minuuttia. Kurssivideoihin voit palata omaan tahtiin vuoden 2024 loppuun saakka.


Hehkuva talvi akvarelleilla -verkkokurssin harjoitusvideot:

Tunturin lumo: Pastellitaivaan värit

Metsän laidassa: Varjojen leikkiä hangella

Lumiset huiput: Voimakkaat varjot ja kontrastit

Hiljainen laituri: Autereinen talvi-ilta

Lintu oksalla: Leikitellään lumen kimmellyksellä ja syväterävyysalueella

Ilta-auringon hehku: Maalataan valo puiden lomasta


Kenelle verkkokurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, jos…

…olet harjoitellut akvarellimaalauksen alkeita ja sinulla on kaipuu oppia lisää.

…olet maalannut jo jonkin aikaa ja etsit lisää teknistä näkökulmaa ja monipuolisempaa värienkäyttöä maalauksiisi.

…kaipaat inspiraatiota ja haluat nautiskella luovuudesta tunnelmallisten harjoitusten parissa.

Miten Talven taikaa akvarelleilla -kurssille osallistutaan?  Luethan ohjeet tarkkaan.


Osta kurssipaikka verkkokaupasta  (Ilmoittautuminen on auki lauantaihin 2.3.2024 klo 22 saakka)


Tärkeää: Saat sähköpostiisi kuitin ja sen mukana linkin ilmoittautumissivulle, jossa lisäät itsesi kurssin postituslistalle.


Jää odottamaan ensimmäistä sähköpostikirjettä ja videolinkkiä, jonka saat sunnuntaina 3.3.2024. Samalla voit varmistaa, että sinulta löytyvät kaikki perustarvikkeet katsomalla Kotokunnas Artin videon Vesivärit ja välineet: Vinkit aloittelijalle: Akvarellipaperin ja värisetin lisäksi tarvitset muutaman erikokoisen pyöreäkärkisen siveltimen, leveän tasakärkisen siveltimen sekä detaljisiveltimen. Varaa myös maalarinteippiä ja talouspaperia. Lisävälineinä käytetään esimerkiksi maskinestettä ja suolaa. Erikoistekniikkojen välineistä saat lisätietoja kurssikirjeissä.


Osallistuminen edellyttää liittymistä Kotokunnas Artin sähköpostilistalle, jotta saat viikottaiset kurssikirjeet. Sähköpostilistalta voi poistua milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että kurssimateriaaleja ei voi toimittaa, jos listalta poistuu ennen kurssin päättymistä. Kotokunnas Art ei lähetä spämmiä, eikä luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille. Vain inspiroivia viestiä luoville tyypeille.


Haluatko maksaa kurssin SMARTUM-, EDENRED- tai EPASSI-edulla? Ota yhteyttä sari (a) sarandia.fi niin saat maksuohjeet.


Ohjaajana Sari Härkönen-Rand / Kotokunnas Art

0 Kommentit

Contact Form (Do not remove it)

back to top