Sari - Kuka minä olen?

Sari - Kuka minä olen?Olen Sari, kolmekymppinen Kotokunnaan emäntä, luovan alan monityöläinen ja yrittäjä. Työskentelen kuvitusten sekä graafisen suunnittelun parissa sekä kurssiohjaajana. Varpaani ovat Varsinais-Suomen savisessa maassa, mutta sydän sykkii sukujuurille pohjoiseen. 

Olen entinen ylisuorittaja ja nykyinen lempeämmän arjenhallinnan ja luovan elämän puolestapuhuja. Intohimoisena unelmoijana ehdin parikymppisenä laittaa monta rautaa tuleen saavuttaakseni unelmiani.  Tein mitä rakastin, mutta samalla poltin kynttilääni molemmista päistä ja matkan varrella kadotin kyvyn nauttia arjesta, olemisesta ja pysähtymisestä. Lopulta kroppa laittoi stopin ja olin useampaan otteeseen sairaslomalla kehon oireillessa stressiä ja ylikuormitusta. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan minun oli pakko pysähtyä. Siitä alkoi minun tieni kohti parempaa ja onnellisempaa arkea.

Tänään elän unelmaani todeksi maalaiskodissamme ja arkeni on yhdistelmä yrittäjän monipuolisia hommia, maalaisarjen askareita ja luonnon helmassa rentoutumista. Ja sitä kai koko ajan etsinkin. Rakastan kesäsateen ropinaa kotirannan metsikössä, muistikirjojen sivuja, syreenien tuoksua ja metsässä samoilua. Työssäni haluan innostaa muita löytämään inspiroivan arjen, sisäisen voiman ja luovuuden vastapainoksi kiireelle ja suorittamiselle.

Tutustu kursseihini ja suunnittelemiini tuotteisiin täällä

Rakkaudella
Sari

sari (a) sarandia.fi


1 kommentti:

  1. Hi! I love how informative and great your articles are. Can you recommend a List of Citrus Fruits or blogs that go over the same topics? Thanks a lot!

    VastaaPoista