Kotokunnas Art

Löydä luova luontosi

Sari - Kuka minä olen?

Olen Sari, kolmekymppinen luovan alan monityöläinen yrityksessäni Kotokunnas Art sekä Rinnelän tilan emäntä. Työskentelen kuvitusten sekä graafisen suunnittelun parissa sekä kurssiohjaajana. Varpaani ovat Varsinais-Suomen savisessa maassa, mutta sydän sykkii sukujuurille pohjoiseen. 

Olen entinen ylisuorittaja ja nykyinen lempeämmän arjenhallinnan ja luovan elämän puolestapuhuja. Intohimoisena unelmoijana ehdin parikymppisenä laittaa monta rautaa tuleen saavuttaakseni unelmiani.  Tein mitä rakastin, mutta samalla poltin kynttilääni molemmista päistä ja matkan varrella kadotin kyvyn nauttia arjesta, olemisesta ja pysähtymisestä. Lopulta kroppa laittoi stopin ja olin useampaan otteeseen sairaslomalla kehon oireillessa stressiä ja ylikuormitusta. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan minun oli pakko pysähtyä. Siitä alkoi minun tieni kohti parempaa ja onnellisempaa arkea.

Tänään elän unelmaani todeksi maalaiskodissamme ja arkeni on yhdistelmä yrittäjän monipuolisia hommia, maalaisarjen askareita ja luonnon helmassa rentoutumista. Taiteilijana inspiroidun kaikkein eniten suomalaisesta luonnosta ja se näkyy suoraan myös taiteeni aiheissa ja värimaailmoissa. Suosikkiaiheitani ovat vuodesta toiseen kasvit, kukat ja linnut sekä maalaismaisemat. Tunnen yhä pysäyttävää riemua, kun näen ilta-aurinko värjää maiseman ihan erityisen satumaisesti tai valikoin ruskan värjäämien syyslehtien joukosta ne kaikkein kauneimmat kotiin vietäväksi. Parhaat ideani saan aina metsäkävelyullä ajatusten vaeltaessa omia polkujaan.

Rakastan kesäsateen ropinaa, muistikirjojen sivuja, syreenien tuoksua ja metsässä samoilua. Työssäni haluan innostaa muita löytämään inspiroivan arjen, sisäisen voiman ja luovuuden vastapainoksi kiireelle ja suorittamiselle. Meissä jokaisessa asuu ainutlaatuinen luova voima ja sen löytäminen on seikkailu, jolle haluan kaikkia rohkaista.

Tutustu kursseihini ja suunnittelemiini tuotteisiin täällä

Rakkaudella
Sari

sari (a) sarandia.fi


Contact Form (Do not remove it)

back to top