Bloggaaja

Villi Varpusen takaa löytyy 29-vuotias kaikesta kauniista nauttiva ja maalaiselämästä unelmoiva nuori rouva ja yrittäjä Turun liepeiltä. Perheeseeni kuuluvat aviomiehen lisäksi Calla-koira sekä kaksi pitkäkarvaista marsua, Manu ja Valle. Olen valmistunut humanistisesta tiedekunnasta filosofian maisteriksi vuonna 2011 pääaineenani mediatutkimus. Blogiharrastuksessa olen päässyt yhdistämään sekä mediaan että harrastuksiini liittyviä mielenkiinnonkohteita. Nykyään pyöritän myös omaa graafisen suunnittelun yritystäni Design Sarandiaa ja suunnittelemiani tuotteita on myynnissä myös nettipuodissa.

Tällä hetkellä rakennamme omaa taloa ja projektia pääseekin seuraamaan aktiivisesti blogissani. Rakennamme taloa omin käsin maaseudun rauhaan suosien ekologisia, kotimaisia ja kierrättäviä ratkaisuja.

Vanhempien postauksien myötä voi tutustua myös matkaamme alttarille elokuussa 2012 sekä siihen liittyvää hääsuunnittelua. Omien häiden myötä innostuin hää- ja juhlasuunnittelusta siinä määrin, että graafinen suunnittelu ja valokuvaus veivät mennessään. Jatkan töihini liittyvää bloggausta toisessa blogissani nimeltä Design Sarandia.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: sari(a)sarandia.fi