Rakenna unelmasi todeksi -verkkokurssiOletko ajatellut, että unelmien saavuttaminen on taito,
jota voi kehittää ja jonka voi oppia? 

Olen aina unelmoinut ja pyrkinyt myös toteuttamaan unelmiani. Aiemmin tavoittelin monta asiaa samaan aikaan ja usein jouduin hakkaamaan päätäni seinään, kun ahkerakaan työnteko ei tuottanut tulosta. Pahimmillaan ylisuorittaminen vaikutti jo terveyteenkin. Silloin oli pakko hidastaa ja samalla ymmärsin jotain merkityksellistä. Unelmiin käyttämilläsi työtunneilla ei ole läheskään yhtä suurta merkitystä kuin sillä, miten aikasi käytät. Aloin suhtautua omaan tekemiseeni lempeän realistisesti ja tavoitteellisesti. Kysyin kysymyksiä. Etsin vastauksia. Rakensin uusia toimintatapoja. Samalla pois karisi kaikki turha hääräily ja ylisuorittaminen. Aivan kuin olisin vaihtanut päämäärättömän kaahailun tasaiseen kyytiin ja karttaan. Ja tällä kertaa olen itse ratin takana ja ehdin katsella myös välillä maisemia.

Unelmien tavoittelu todella on tekniikkalaji, jossa voi kehittyä paremmaksi tinkimättä omasta hyvinvoinnista. Ja nyt haluan jakaa kaiken oppimani juuri sinulle. 

Rakenna unelmasi todeksi on neljän viikon verkkokurssi, jonka aikana opit näkemään unelmasi tavoitteina ja rakentamaan saamiesi välineiden avulla tavoitteesi todeksi askel askeleelta. Kurssin aikana tulet saamaan kurssikirjeen sähköpostiisi kahdesti viikossa; keskiviikkona ja sunnuntaina. Kurssimateriaali koostuu monipuolisesti inspiroivista
  • videoista
  • teksteistä
  • tehtävistä
  • harjoituksista

Nämä kaikki auttavat sinua kirkastamaan omia unelmiasi ja oppimaan konkreettisia tekniikoita niiden saavuttamiseksi. Ei vaaleanpunaista unelmahattaraa tai voimalauseita, vaan täyttä asiaa. Kurssi ei myöskään tarjoa sinun puolestasi avaimet käteen -toteutusta unelmillesi. Sen sijaan sinulla on mahdollisuus kartuttaa omaa työkalupakkiasi, jonka avulla rakennat unelmasi omin käsin.


Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii jokaiselle työkalupakiksi pienien ja suurien unelmien tavoitteluun. Sinulla ei tarvitse olla mielessäsi tiettyä unelmaa, jonka haluat toteuttaa ja voit tulla mukaan kurssille myös kirkastamaan suuntaa omille tavoitteillesi.


Kurssi alkaa sunnuntaina 28.7.2019. Kurssi on mahdollista ostaa 27.7. saakka.

Oletko sinä mukana? Osta kurssi täältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti