Vesivärien alkeet -verkkokurssiTervetuloa opiskelemaan vesivärimaalauksen perusteita kotisohvalta käsin!

Seuraava ryhmä alkaa vuodenvaihteessa. Seuraa Instagramissa niin saat tietää, kun ilmoittautuminen aukeaa.  


Vesivärien alkeet -verkkokurssilla opiskelemme kahdeksan viikon ajan (8 vkoa) vesivärimaalauksen inspiroivia oppeja ja perustekniikoita. Kurssi alkaa sunnuntaina 1.11. Kurssin aikana tutustumme harjoitustöiden avulla erilaisiin tyylikeinoihin ja jaan teille parhaat niksini, joiden avulla aloittelijakin nostaa vesivärityönsä uudelle tasolle ja välttää pahimmat sudenkuopat. Kurssilla saat myös vinkit esimerkiksi kauniiden joulukorttien taiteilua varten.

Etenemme viikoittaisten teemojen mukaan ja opiskelemme tekniikoita selkeiden kurssivideoiden avulla. Harjoitustyön voit maalata myös kotona videon mukana. Kurssivideoiden lisäksi jaan ryhmälle viikon aikana muuta mielenkiintoista materiaalia, kuten parhaimmat vinkkini vesivärimaalauksesta. Verkkokurssi toteutetaan pääsääntöisesti suljetussa Facebook-ryhmässä, mikä mahdollistaa vuorovaikutteisuutta ja yhdessä oppimista kurssilaisten niin halutessa. Kurssia on mahdollista käydä läpi myös omaan tahtiin, sillä ryhmä on materiaaleineen avoinna vielä 2 kk kurssin päättymisen jälkeen. Mitään aiempaa harrastuneisuutta tai taitoja et tällä kurssilla tarvitse. Innokas ja avoin mieli riittää. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon ottamaan vesivärit haltuun! Kurssiryhmä ja ensimmäiset materiaalit ovat jo auki!

Kurssimaksu ei sisällä vesivärimaalauksessa tarvittavia välineitä. Ohjeet sopivien välineiden hankintaan saat kurssin alussa.

Ohjeet ryhmään liittymistä varten saat erillisessä sähköpostissa 24 h sisällä.

Tiedustelut sähköpostitse sari@sarandia.fi. Ota yhteyttä, mikäli haluat osallistua kurssille ainoastaan sähköpostikurssina.

Ohjaajana Sari Härkönen-Rand/Kotokunnas


Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, joka haluat tutustua vesivärien maailmaan, niiden tekniikkaan ja hauskimpiin kikkoihin. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta vesiväreistä. Myös aiheeseen jo hieman tutustuneelle kurssi tarjoaa hyvän yleiskatsauksen perusteisiin. 


Kurssi alkaa sunnuntaina 1.11.2020. ja kurssi on mahdollista ostaa siihen saakka.

Oletko sinä mukana? Osta kurssi täältä!