Rakkauden säännöt

 Joistakin projekteista ja töistä tulee rakkaampia kuin toisista. Rakkauden säännöt -printti on yksi tällainen suunnittelemani tuote, joka on kulkenut mukanani jo vuosia. Rakkauden säännöt -runo syntyi luovassa flow'ssa yritykseni alkutaipaleella vuosia sitten. Siihen tiivistyy herkkä ja henkilökohtainenkin ajatus siitä, että rakkaus ja parisuhde vaativat vaivannäköä ja töitä. Sitä, että valitaan olla yhdessä joka päivä ja otetaan vastuu omasta roolista suhteen osapuolena. Siitä syntyy arkinen taika, joka pitää liekin yllä. Luulen, että juuri tästä syystä Rakkauden säännöt on ollut suosittu lahja kihla- ja vihkipareille.


Ihan kaikki ei ole kuitenkaan ikuista ja jo pidemmän aikaa olin kokenut, että Rakkauden säännöt- printin mustavalkoisuus ja vähäeleisyys eivät olleet enää minua tai vastanneet sitä, joksi olin taiteilijana näiden vuosien aikana kasvanut. Printti kaipasi siis perinteistä kasvojenkohotusta. Itselleni uskolliseen tapaan taivuin kasvien ja kukkien maailmaan ja ammensin inspiraatiota suomalaisesta luonnosta ja puutarhasta. Näin Rakkauden säännöt puhkesivat uuteen kukoistukseen. 


A4-kokoisen printin lisäksi Rakkauden säännöt löytyvät nyt myös isona A5-kokoisena taidepostikorttina. Molemmat sopivat lahjaksi sellaisenaan tai kehystettynä tauluksi. Omasi voit ostaa verkkokaupasta.