Möbleerausta


Yksi viikko on jälleen pulkassa. Lunta on tullut varmaan koko talven edestä ja tämä päivä on huhkittu ulkona kolan ja lapion varressa ennen kuin lämpötila ehti nousta plussan puolelle. Tästäkö se kevään odotus alkaa? 

Meillä laitettiin pari viikkoa takaperin olohuoneen järjestys uusiksi. Kuten kodin sisustuksen muuttaminen yleensä, myös tämä möbleeraus sai alkunsa päähän pälkähtäneestä ideasta ja se laitettiin käytäntöön ilman sen kummempia harkinta-aikoja. Tämä järjestys tuntuu niin hyvältä ja avaralta, etten oikein edes käsitä miksemme alunperinkin laittaneet huonekaluja tähän malliin. Nyt on tilaa liikkua ja ihana paneloitu päätyseinä pääsee vihdoin tauluineen tilan kiintopisteeksi. Seinälle on tarkoitus kerätä ajan myötä lisää omaa taidetta ja valokuvia galleriahengessä. Tilaa onneksi riittää. 


 Kyllä kotona on ihana löhötä, kun ulkona on pimeää ja taivaalta vihmoo loskaa. Vielä helmikuu voisi yrittää pidellä talvikelejä sen verran, että pääsisi hiukan hiihtelemään. Se onkin täällä eteläisessä Suomessa ollut harvinaista herkkua viime vuosina. Hyvää treeniä on ollut myös kaikki se lumessa kaahlaaminen milloin vesisaaveja kantaen, milloin kottikärryjen lykkien, vaikka rehellisyyden nimissä välillä talvikengistä sisään sukeltava lumi ja ainainen hangessa raahustaminen ovat pientä päänsisäistä jäkätystä aiheuttaneet. Hyötyliikunta kunniaan!


Antoisaa alkavaa viikkoa!

Rakkaudella
Sari

2 kommenttia:

 1. Ihana sohvapöytä <3 ja tutun näköinen lautanen kynttilöiden alla ;)
  Talvi-iloa toivotellen, Celia C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo sohvapöytä on oma suosikkini myös. Ja tuo lautanen oli mahtava kyllä löytö. Sopii meille täydellisesti. Onneksi iskin siihen silloin silmäni. :)

   Poista