Kirppiksellä nähdään!


Olettehan jo kuulleet, että kauan odotettu ja toivottu Åbloggaajien kesäinen kirppistapahtuma on taas täällä! En ole aiempina vuosina päässyt kertaakaan tähän huippusuosittuun tapahtumaan osallistumaan, sillä huonolla tuurilla olen ollut aina töissä tai kiinni muissa menoissa. Tänä vuonna pääsen paikan päälle ja vieläpä onnellisesti åbloggaajien riveissä. Oman kirppispöytäni löydät siis myös elokuun ensimmäisenä sunnuntaina Liedon Ilmarisista Kotilaiturin pihalta.

Olen hyvin tehokkaasti käynyt viimeisten kolmen vuoden ajan kotia läpi ja karsinut kaiken turhan. Kummallisesti yhä edelleen vain jostain ilmestyy laatikoiden pohjalle piiloutuneita tavaroita, joille en keksi enää käyttöä. Osa myyntiin tulevista tavaroista ja varsinkin isommista tavaroista on sellaisia, jotka eivät ole uudesta kodista sitten kuitenkaan paikkaansa löytäneet.  Nämä kaikki saavat nyt etsiä itselleen uuden kodin.

Toivotaan siis upeaa säätä ja innostunutta kirppistunnelmaa. Tervetuloa kaikki paikalle ja tulkaahan moikkaamaan Kotokunnaan rouvaa. Alla vielä tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Rakkaudella
Sari

Nyt se on taas täällä! Åblogien ja ystävien kirpputori su 5.8.2018 klo 12-15 Kotilaiturin pihalla, Liedon Ilmarisissa.
Merkkaa kalenteriisi!


139 kommenttia:

 1. Jos asuisin lähempänä,tulisin ilman muuta.Kummityttöni asuu siellä suunnalla niin vinkkaampa hänelle!

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaisia herkkuja löytyykin pöydältäsi 👍
  Nähdään sunnuntaina!

  VastaaPoista
 3. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

  VastaaPoista