Kaunis viikko - yrittäjänaisen arkea


"Ihanan positiivisia päivityksiä sulla!" Näin ystäväni viestitti minulle pari päivää sitten Facebook-päivityksieni jälkeen.

Oikein piti pysähtyä miettimään, että kyllä tämä viikko on todella ollut niin monella tapaa hyvä ja kaunis muutamista mutkista huolimatta, että sen kohokohtia on tuntunut välttämättömältä jakaa myös muille.

Eniten iloa ovat tuottaneet kaikki uudet ja inspiroivat työkuviot sekä yhteistyöt, joista innostavin oli photo shoot toisen yrittäjänaisen kanssa. Visuaaliselle ja luovalle tyypille tällaiset kuvausprojektit ovat erityisen sydäntä sykähdyttäviä ja niistä saa mielettömästi energiaa niihin hetkiin, kun päivät venyvät ympäripyöreiksi.

Olen tällä viikolla saanut viettää aikaa neljän eri yrittäjänaisen kanssa nauraen, ideoiden ja tulevaisuuden suuntaviivoja piirrellen. Yksinyrittäjänä on voimauttavaa tuntea, ettei ole lopulta yksin. Nämä kaikki ihastuttavat naiset ovat osaltaan tehneet päivistäni niin kauniit.

En malta olla jakamatta muutamia fiilistelykuva kuvauksistamme. Lisää syystunnelmointia löydät Sarandian kotisivuilta.

Rakkaudella,
Sari
 1. Olen nähnyt kaikenlaisia upeita morsiamia, mutta en koskaan ruutupaitaista. Tämä oli kerrassaan mahtava idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Haluttiin hieman rouheampaa lookia ja ruutupaidan olin nähnyt jossain aiemmin käytetyn. Sopi tähän kuin nakutettu. :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat!
  Ihanaa että olette löytäneet toisenne ja juurikin yhteistyöllä yhdessä eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ilo ja onni on tällaiset yrittäjyysystävyydet. :)

   Poista