Voittajat arvottu ja jännittäviä uutisiaKesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi on aika julkistaa arvonnan voittajien nimet. Fiskarsin Antiikkipäiviä lähtevät viettämään seuraavat onnekkaat:
Krisse K
Eija
Marjo-Riitta

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!
Voittajiin otetaan erikseen yhteyttä. Ja sitten niihin jännittäviin uutisiin. Meille on varattu talon käyttöönottokatselmus. Jos kaikki on kunnossa, pääsemme muuttamaan itsemme uuteen kotiin juhannukseksi! Kaikki pinnat eivät talossa ole vielä kunnossa ja ne perinteiset listatkin vielä puuttuvat, mutta pientä keskeneräisyyttä kärsii, kun palkintona on omassa kodissa asuminen näin pitkän odotuksen jälkeen. Tuntuu ihan kummalliselta kulkea talossa laittamassa valoja päälle ja availla  kaappien ovia. Eilen päähän pälkähti sellainenkin hassu ajatus, että osa huonekaluistakin meiltä vielä puuttuu. Jännän äärellä ollaan siis. 


Rakkaudella,
Sari

2 kommenttia:

  1. Onnittelut voittajille!
    Ja, teillä on jännittävää, samalla niin ihanaa, pääsee muuttamaan vihdoinkin uuteen kotiin. Muistan kuinka asuimme nykyisessä kodissamme reilu kaksi kuukautta ilman sohvia ja nojatuoleja. Mattorullan päällä oli mukava istua ja katsoa TV. Ihania aikoja ja muistoja! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa ♥ Arpaonni suosi minua. Kiiitos! Olen niin iloinen voitostani. Nyt pääsen tutustumaan ensimmäisen kerran Fiskarsin Antiikkipäiviin.

    VastaaPoista