TapettimetsälläTalolla on seinien tasoitus menossa ja se tarkoittaa sitä, että seinäpintojen lopulliset valinnat olisi tehtävä näillä näppäimillä. Tupakeittiön seinäsuunnitelmat ovat vielä vähän levällään, sillä ison tilan väripaletin kokoaminen on osoittautunut yllättävän isoksi haasteeksi, kun tavoitteena on harmoninen kokonaisuus. Tapetteja tuohon tilaan emme halua ja olemme ylipäätään hyvin pitkälti maalattujen pintojen kannalla. Kelkka tapettien suhteen on nyt saattanut kuitenkin kääntyä ainakin tiettyjen tilojen osalta.

Osallistuin edellisviikolla ATV:n naisteniltaan, jossa pääsin kuuntelemaan Tomi Kouvolan sisustusvinkkejä sekä näpräilemään toinen toistaan jännittävämpiä tapetteja. Tomi Kouvola korosti puheenvuorossaan rohkeutta sisustusvalinnoissa ja vinkkasi, että kodin tylsiä "ohikulkutiloja", kuten eteistä ja käytäviä kannattaa freesata esimerkiksi räväköillä tapeteilla ja värivalinnoilla.

Osa tulevan kotimme tiloista kieltämättä kaipaisi piristysruisketta ja mielenkiintoa. Pakko myöntää, ettemme olleet suunnitelleet eteiskäytävää tai WC:n seiniä oikeastaan ollenkaan. Voisiko tapeteista löytyä meille sopiva vaihtoehto? Itse ainakin ihastuin Sandbergin pikkulintutapettiin, jota löytyi useana värivaihtoehtona.

ATV:n valikoimista löytyi myös Boråsin tapettirakkauteni Lilacs, joka tulee mustapohjaisena kodinhoitohuoneeseen. Tuon kaveriksi vielä sininen liinavaatekaappi. Oi ihanuutta!Tapettivalinnat jäävät nyt muhimaan, sillä tupakeittiön seinien maalivalinnat ja laattatilaukset on nyt hoidettava aivan ensimmäisenä. Ihanaa, että ihan kohta päästään maalaushommiin. Kyllä tätä on odotettukin!

Rakkaudella,
Sari
 1. OOHHH! Miten älyttömän upeita tapetteja! Siis todella WAU! Ja teille tulee rescari <3 Ihanaa! Meillähän kakkoset ovat Espanjan rescareita ja 8 vuotta jo ollaan tässä yhteistä taivalta tassuteltu. Ja sitten on vielä se talonaluskissakin, joka sekin on tavallaan tai oikeastaan ihan kirjaimellisestikin rescari. Onnen tyttö tuo se teidän muffeli, kun pääsee hellään huomaanne <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita tapetteja, teille tulee kyllä kaunis koti!

  VastaaPoista
 3. Meillä on seinässä tuo boråsin tapetti. Tykkään siitä ihan valtavasti. Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä on kyllä huikeita tapetteja tarjolla! Meidän uuden kodin remontissa on käytetty aika paljon tapetteja ja nimenomaan räväköitä sellaisia. Eteinen tulee olemaan omaan silmään kaikkein makein väritykseltään.. mattamustaa, sinistä ja keltaista. Instagramista löytyy makupaloja Rant.su ja susu ihan pihalla ja välillä sisällä blogista enenpikin juttua...

  VastaaPoista
 5. Hei, mikä tuon lintutapetin nimi on? Upea!

  VastaaPoista