Levytettyä pintaa (+ arvonnan voittaja)
Tärkein ensimmäiseksi eli Rakenna & Sisusta -messulippujen arvonnassa onni potkaisi Celia C:tä blogista good to be home. Onnea! Toivottavasti törmäillään messuilla teidän kaikkien kanssa!

Raksalta ei ole pitkään aikaan päätynyt blogiin asti kuvia ja iso syy on juurikin tuo viikon takaisessa postauksessa näkyvä sekamelska. Talotekniikka ja sähköt eivät ole vieläkään kaikki paikoillaan, mikä alkaa tässä pikkuhiljaa jurppia. Ensin ei ollut työntekijöitä tarpeeksi, sitten oli kipeitä työntekijöitä ja sen jälkeen koulutuksessa olevia työntekijöitä. Inhottavaa olla näin riippuvainen ulkopuolisesta osaamisesta, mutta minkäs teet. Täytyy kyllä todeta, että Ismo Leikolan Raksamies alkaa pikkuhiljaa epäilyttävästi soida päässä. 

Jotain kivaakin haluan kuitenkin näyttää teille ja tällä hetkellä se on työhuone, joka on valmiiksi levytetty (tosin jo viikko sitten). Ihana nähdä jokin tila jo näin valmiina! Seuraavat pinnat ovatkin sitten niitä, jotka jäävät näkyviin. Katto- ja seinäpaneeli, maalit, listat ja lattia. Huippua! Ja sitten tietysti kalusteet. Työpöytäni tulee tuohon ikkunoiden eteen, jossa pääsen nauttimaan luonnonvalosta ja toivottavasti myös ihailemaan tarhassa pööpöileviä poneja. 

Rakenna & Sisusta -messut tulevat siinä mielessä hyvään saumaan, että meillä on vielä joitain pintamateriaaleja, valaisimia, hanoja ja muuta härpäkettä valitsematta. Löytöjä lähdetään siis metsästämään viikonloppuna. 


Aurinkoista viikkoa toivotellen,
Sari

2 kommenttia:

  1. Hei! Millä olette levyttäneet seinät? Kiitos tiedosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Knaufin levyt ovat meillä käytössä. Normaali ja ek. :)

      Poista