Värikäs työhuoneprojektiHyvää tapaninpäivää! Toivottavasti olette viettäneet rauhallisen, iloisen joulun ja vatsat on täytetty jouluherkuilla.

Mainitsinkin aiemmin, etten tänä vuonna laitellut joulua kotiin ja niinpä otin joulukoristelujen sijaan työn alle pitkästä aikaa oman värikkään tuunausprojektin. Ideasta en voi ottaa kunniaa itselleni, sillä näin jokin aika sitten lehdessä tai blogissa lähes vastaavan värikkään vanhasta postilokerikosta tehdyn laatikoston ja ihastuin siihen täysin. (Jos joku siellä nyt keksii, missä olen tämän idean nähnyt, laittakaa kommenttia tulemaan.)


Lokerikosta olen haaveillut pitkään, sillä minulta löytyy valtava määrä askartelutarvikkeita, washiteippejä, yrityksen postitustarvikkeita ja tarroja, jotka kaipaavat organisointia. Tuunaus oli harvinaisen helppo. Akryylimaaleja sekoitellen etsin sopivat sävyt ja sudin maalit pintaan. Lopuksi vielä etikettikehykset paikoilleen suloisesti sekavalla kokoelmalla raksalta löytyneitä ruuveja ja homma oli valmis.

Tätä laatikostoa tuunatessani mielessäni oli oikeasti tuleva työhuone ja askartelupöytä, jonka päälle laatikostoni ajattelin sijoittaa. Toistaiseksi se saa majailla klaffipiirongin päällä ilahduttamassa ja pitämässä yllä järjestystä.

Rakkaudella, Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti