Kurkistuksia


Viime viikolla raksalla asiat junnasivat paikoillaan. Ainoa edistysaskel oli villojen puhaltaminen välikatolle, mutta lauantaiaamulla odottikin ikävä yllätys, kun osa villoista oli humahtanut pettäneiden teippauksien läpi alas tupakeittiöön. Onneksi en ollut itse paikalla ja kuulin asiasta vasta, kun homma oli jo hoidossa. Olisin varmaan repinyt raksahousuni.

Tökkivien raksahommien keskellä etsiskelin motivaatiota selailemalla läpi tähän mennessä tehtyjä materiaalivalintoja ja päätin esitellä teillekin pieniä kurkistuksia. Kuvat on otettu Raision Kvikissä, joka toimittaa kalusteemme. Yllä olevassa kuvassa on sama tason ja altaan yhdistelmä, joka on meille tulossa. Kullanvärisen hanan sijaan meille tulee Tapwellin kuparinvärinen hana, joka on miehen erityinen suosikki. 


Kylpyhuonekalusteiden valinta ei ollut kovin helppoa, sillä halusimme sopivasti tilaa vetolaatikoihin, mutta emme kuitenkaan liian massiivisia kalusteita. Valitsemassamme mallissa on sopivasti ilmavuutta ja laskutilaa. Nahkaisten vetimien sijaan valitsimme pienet metalliset nupit. 

Kodinhoitohuoneesta tulee hyvin vaalea värimaailmaltaan. Alla kodinhoitohuoneen valkopohjainen taso ja vaaleat välitilan laatat. Kaveriksi näillekin tulee sitten tummaa seiniin ja valkoiset kaapistot. Valkoinen, musta ja puunsävyt kulkevat siis oikeastaan koko talon sisustuksessa painotusta vaihdellen. 

Tällaisia kurkistuksia siis tällä kertaa. Nyt raksavaatteet niskaan ja tontille!

Rakkaudella,
Sari


4 kommenttia:

 1. Tulin vierailulle tänne kivaan blogiisi. Ja tietty klikkasin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kiva, että löysit tien blogiini. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää teidän suunnitelmat👍 ikävä takapakki tuo villojen tippuminen, mutta onneksi saitte asian korjattua! Paljon kärsivällisyyttä ja voimia raksailuun,niitä ei liene koskaan silti liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Hommat jatkuu ja onneksi ei tämän pahempia mutkia ole vielä vastaan tullut. Siitä saa olla iloinen. :)

   Poista