Joulupukin apulainen


Tänä vuonna olen itselleni epätyypilliseen tapaan aloittanut lahjahankinnat ja paketoinnit vasta tällä viikolla. Viime vuonna minulla oli joulukorttitehdaskin jo lokakuussa ja tänä vuonna päätin jättää projektin väliin kokonaan. Rakennusprojekti ja kiireinen syksy ovat toki ihan riittävä syy ottaa joulu vähän löysemmin rantein. Mukavaa puuhaa lahjojen paketointi kuitenkin on, kun saa vihdoin istuttua alas. Kummitytölle perheineen lähti tällainen pieni paketti kullankimaltavalla joulukortilla ja pikkuruisella paketilla, jonka sisällöstä on toivottavasti paljon iloa. 

Pakettikorteista ei onneksi tarvitse murhetta kantaa, sillä oman puodin valikoimista näistä löytyy valmiiksi itse tulostaen. Pupunen ja lintu ovat itse maalaamiani ja sopivat söpösti joulupaketteja koristamaan. Olen muutenkin vähän paketointi-intoilija. Kun tehdään, niin tehdään kunnolla ja ajatuksella. Instagramiin aina välillä lisäilenkin kuvia asiakkaille lähteneistä paketeista. 

Löytyykö muita innokkaita paketointitonttuja?

Tulostettavat pakettikortit löytyvät puodista KLIK!


2 kommenttia:

  1. Juu, täällä toinen paketointi-intoilija ;) Nyt on homma hallussa, paketit valmiina vierashuoneessa. Postasinkin viime viikonloppuna pakettien tapetoinnista. Kurkkaa, jos ehdit.
    Söpöjä pakettikortteja! Olen ollut niin innostunut paukuttamaan tolla dymolla nyt tekstejä, että meillä on pakettikortit jääneet hetkeksi unholaan. Vaihtelu virkistää.

    VastaaPoista