Valoa hämärään

Alkusyksy oli varsin onnistunut tulevan kodin ostosten kannalta, vaikka vastaavasti nyt kaikki sisustussuunnitelmat tuntuvat tökkivän. Tilaamamme kaappi saapui meille kuljetuksessa vaurioituneena ja täydellinen ruokapöytä odottaa yhä edelleen löytymistä. Pidän silti kiinni päätöksestäni olla hankkimatta sisustustavaroita vain kepeästi hetken mielijohteesta. Esineen on oltava just, eikä melkein, jotta se päätyy meidän kotiimme. Varsinkin, kun se (koosta riippuen) ensin päätyy täyttämään tätä jo ennestään pursuavaa vuokrakämppäämme.


Kävimme elokuussa viimeisinä lomapäivinä Kustavin savipajalla. Savimyymälästä löytyi minulle täydellinen teekannu. Odotan jo innolla, että pääsen täyttämään kauniin vedenvärisen kannun teellä ja kaatamaan siitä kupillisia töiden ääressä nautittaviksi. Viereisestä putiikissa kirjaimellisesti naaman edessä napottivat kaksi täydellistä ikkunavalaisinta työhuoneeseen juuri tuossa samassa sävyssä. Ostopäätöstä ei ollut vaikea tehdä varsinkaan, kun kesken valaisinten ihmettelyn tuli ilmoitus, että meidän kattotuolit olisivat tulon päällä ja tontille olisi syytä rientää N-Y-T. Shoppailut loppuivat siihen siltä erää.

Muistatteko miten murehdin olohuoneen valaisinta? Itse olisin halunnut sellaisen koukeroisen antiikkisen kattokruunun, mutta Aviomies ei niille oikein lämmennyt. Hänen makuaan ovat enemmän industrialhenkiset valaisimet ja tässä upeassa löydössä on nyt sitä tyyliä. Minä en muuten olisi industrialhenkeä juuri halunnut, mutta tämän valaisinkuvun malli on hellyyttävän erikoinen ja hauskan pötkömäinen. Se sopii hyvin olohuoneen korkeaan tilaan juuri kokonsa ja muotonsa puolesta. Myös sähköjohdolla on riittävästi mittaa suhteessa vinoon sisäkattoon. Valaisin löytyi netistä retrosisustuskaupasta skandidesign.fi, jossa on paljon vanhoja ja erityisesti retrohenkisiä valaisimia ja huonekaluja. Suosittelen kurkistamaan, jos osuvat omaan tyyliin. Toimitus ja palvelu olivat erinomaisia.

*Yhteistyössä skandidesign.fi:n kanssa.


Onpa ihana, että pääsen vaihteeksi tekemään edes tällaisen ostospainotteisen sisustuspostauksen. Sisustuskuvia ei ole sattuneesta syystä tullut juuri otettua, mikä tuntuu tosi tylsältä. Tämä vuokra-asunto ei edusta yhtään meidän tyyliä ja on meille lähinnä latauspiste tämän koko projektin keskellä. Näiden kuvien pohjalta saatte tekin ehkä pientä vihjettä siitä, miltä meidän kodissa tulee näyttämään ja millaista fiilistä tavoittelemme.

Rakkaudella,
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti