Vesiväripaletilta


Viimeiset pari viikkoa ovat tuntuneet pyöritykseltä karusellissa. Tehtävälistat paisuvat kilometrien mittaisiksi, eikä ylimääräisiltä murheiltakaan olla vältytty. Työkään ei tekemällä lopu ainakaan talonrakentajilta, mutta saahan sitä sentään välillä jotain aikaiseksikin. 

Toivoisin päiviin edes pari tuntia enemmän aikaa, jotta voisin keskittyä maalaamiseen. Pari vesivärityötä sain juuri Design Sarandian Etsy-puotiin laitettua myyntiin itse tulostettavina printteinä. Voi että, miten tykkään näistä - ja näiden maalaamisesta! Vesiväreissä on se villi juttu, ettet koskaan pysty täysin kontrolloimaan sitä, miltä lopputulos näyttää. Valmis työ on aina yhdistelmä omaa sivellintä ja sattumaa. Perfektionismin voi maalatessa unohtaa ja antaa tilaa sen sijaan flow'lle! Tätä fiilistä lisää, kiitos.Aurinkoa viikonloppuunne!

Printit tilattavissa myös paperiversioina jämäkälle luonnonvalkoiselle paperille painettuna
Hinta 5,00 e/kpl  (+postituskulut 2,90 e)
sari@sarandia.fi

Rakkaudella,
Sari

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat taulut 😍 taitava olet kyllä! Minkä kokoisia nuo ovat?

  VastaaPoista
 2. Onpa kerrassaan ihania! Jos minulla olisi lapsia niin ostaisin kummatkin lastenhuoneen seinälle. Toivottavasti kauppasi on pystyssä vielä silloin, kun nämä tulevat ajankohtaiseksi :)

  Tulin kerran työjutuissa pyörähtämään blogiisi, mutta mielenkiintoinen kirjoitustyylisi ja projektin edistyminen nappasivat vahingossa mukaansa, eli lukija ilmoittautuu täällä.

  Paljon tsemppiä rakennusajan kiireisiin, sitten kun koti on valmiina niin kaikki työ palkitaan :)

  -Kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tsempeistä! Tervetuloa seuraamaan meidän projektia. <3

   Poista