Riemu ja kiitollisuus


Olen ollut tällä viikolla niin hirmuisen kiireinen, etten ole ehtinyt käydä tontilla kuin kääntymässä. Onneksi perheenjäsenet ovat ojentaneet auttavat kätensä ja hommat raksalla ovat edistyneet huimasti minun kiireistäni huolimatta. Juuri nyt olen suunnattoman kiitollinen siitä, että meillä on näin monta ihanaa läheistä, jotka jaksavat uurastaa meidän projektimme eteen. En tiedä onko tarpeeksi isoa kiitosta olemassa, jolla voisi kertoa kuinka paljon heidän vaivannäkönsä merkitsee. Kiitos!


Kävin edellispäivänä tontilla ja kiipesin pohjan päälle katsomaan asennettuja alajuoksuja. Ne ovat ensimmäinen osa puurunkoa ja niiden päälle runkoa aletaan sitten rakentaa. Alajuoksuihin oli merkitty jo ikkunoiden ja ovien paikat ja kävimme yhdessä miehen kanssa jokaisen huoneen läpi ihastellen tulevia ikkunoita ja niistä pian avautuvia näkymiä innoissamme kuin pikkulapset. Näin todelta tämä projekti ei ole vielä koskaan ennen tuntunut. Tässä se on. Minun työhuone. Tuohon tulee sohva ja tuohon ruokapöytä. Absurdia ja samalla niin hämmentävän todellista. Riemukas tunne! On tämä rakentaminen kuulkaas aika tunteikasta hommaa.


Paljon rakkautta viikonloppuunne!


Sari
  1. Miten liikkistä! Paljon, paljon, paljon tsemppiä sinne kaikkiin projekteihin ja vähäsateisisa elokuun päiviä raksalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Isoimmat sateet taisivat tulla meidän lomareissun aikana. Tästä on hyvä jatkaa. :)

      Poista