Viikonloppupuuhia


Ihana viikonloppu takana! Saimme eilen rakennustyömaalla ontelolaatat asennettua, mikä oli aivan huippua. Siitä varmasti juttua myöhemmin. Tänään otimme vähän taukoa raksalta ja kiersimme Turussa Käsityöläismarkkinat sekä Keskiaikaiset markkinat. Eilen oli niin kuuma päivä, että tänään alle 20 asteen pilvinen keli tuntui mukavalta vaihtelulta, vaikka kesähelteitä yleisesti ottaen rakastankin. Jouduin kyllä hetken miestä taivuttelemaan, että jätetään tänään rakentamiset väliin, mutta onneksi pidin pääni. Niin mukavan rauhallinen päivä on takana ja se tuli taatusti tarpeeseen. Välillä on pakko ladata akkuja, että jaksaa sitten taas painaa pitkää päivää. Tällaisista pausseista jokaisen rakentajan kannattaa pitää kiinni. 

Ehdin myös puuhailla työjuttujen parissa ja maalailin valmiiksi suloisen undulaatin. Tästäkin projektista lisää vielä myöhemmin, mutta sen voin sanoa, että olen aika innoissani. Työhuoneessa seuranani on ollut ihana Puppe. Voi miten sen suloinen naama onkaan harmaantunut vuosien mittaan. Voitteko kuvitella, että pienenä sillä oli aivan pikimusta kuono? Vauhti on jo hidastunut aika lailla, mutta hurmaavan höppänän luonne on säilynyt samana. Syyskuussa mittariin kilahtaa vanhalla herralla vuosia peräti viisitoista ja se on nopeasti laskettuna yli puolet omasta elämästäni. Kyllä saa olla kiitollinen, että on tällaisen karvatassun kanssa saanut niin monta vuotta jakaa ja kasvaa nuoresta aikuiseksi. Löytyykö muilta jo harmaantuneita lemmikkivanhuksia? 


Hommat sen kun jatkuvat ja seuraavaksi kohti uutta viikkoa.
Paljon lämpöä sunnuntai-iltaanne!


Rakkaudella,

Sari

4 kommenttia:

 1. On hyvä välillä ottaa vapaapäivä raksalta, on hyväksi jaksamiselle. Rakentaminen on haastava ja hermojakin kiristävä projekti. Ja, teillä oli mukavaa puuhaa vapaapäiväksi!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Miten kaunis lintu ja miten taitava sä oletkaan! Todella herkkä kuva. Teetkö sä, Sari mittatilauksena vesivärikuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 En pidä itseäni mitenkään erikoisen taitavana, vaikka yritänkin harjoitella mahdollisimman usein. Toki teen tilauksestakin töitä, jos uskon toiveiden mukaisen maalauksen pensselistäni syntyvän. :)

   Poista