Valoa


Minne se viikko taas mennä hurahti? Tänä viikonloppuna on jälleen luvassa pientä kesäretkeä töiden ja raksahommien vastapainoksi. Raksahanskat siis naulaan ja kesäkynnet esiin. Loppu viikonloppu kuluukin sitten taas tontilla. Uskallan jo itsekin selkäni kanssa tehdä hommia ja olen jo päässyt pikkuhiljaa heilumaan vasaran kanssa. On se jännä miten pitää itsestäänselvyytenä arkiseen toimintakykyyn liittyviä asioita ja kuinka kiitollinen pelkästä lautojen hakkaamisesta paikoilleen voi olla, kun siihen ei ole hetkeen pystynyt. 

No mutta nyt olisi kuitenkin tarve ihan oikeille raksahousuille, jonka taskuihin ja lenkkeihin saan tarpeelliset tavarat sullottua. Housujen ostaminen on muutenkin hankalaa hommaa, mutta kun pitäisi löytää nimenomaan työhousut tällaiset hukkapalan pituiselle naisimmeiselle, ei homma helpotu kyllä yhtään. Varsinkin kun ne saisivat näyttääkin ihan kivoilta. Otan siis riemuiten vastaan vinkkejä hyvistä työhousuista naisille. 

Kuvasin viime viikonloppuna myös lyhyen pätkän ontelolaattojen asennuksesta, mutta en ole sitä vielä julkaissut. Onko lukijoissa ylipäätään rakentajia tai muuten aiheesta kiinnostuneita, jotka haluaisivat videopätkän nähdä? Tontilla tulee joka tapauksessa videokuvattua projektin edistymistä ja jotain olisi kiva tännekin laittaa. 

Paljon valoa ja aurinkoa viikonloppuunne!


Rakkaudella,

Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti