Punaista uuteen kotiinEilen tuli sitten vähän shoppailtua uuteen kotiin (hups). Periaatteiden mukaisesti mikään hankinta ei kuitenkaan ollut uutta, vaan kaunista ja käytännöllistä vanhaa. Aamupäivällä kävimme äidin kanssa Lemussa Emilin puodissa, jonka ihanista liinavaatepinoista tarttui mukaan kaksi keittiöpyyhettä. Toinen on ihanan pehmeää, paksua pellavaa ja toisessa on sopivasti meidän molempien etunimien kirjaimet. Näistä nimikirjailluista on aina hauska bongata omansa.

Kyllä vanhat liinat ja pyyhkeet ovat sitten ihania. Niissä on aivan erilainen tuntu kuin tämän päivän markettipyyhkeissä ja niitä on myös kovin vaikea saada rikki. Tällaiset ottaa mieluusti käyttöön uudessa kodissa, vaikka talo olisi kuinka uusi tahansa.Olemme etsineet jo tovin paria seinäkaappia eri käyttötarkoituksiin ja eilen kävimme hakemassa Tori.fistä bongaamani (sopivasti punaisen) seinäkaapin. Mies kuvasi tätä yksilöä osuvasti "sopivan rouheaksi" ja sitä se todella on. Ei liian siloteltu, mutta kuitenkin täysin käyttökuntoinen. Tämä taitaa olla alunperinkin vähän reippaammalla otteella veistelty. Valitettavasti sen kyljet on joskus maalattu vihreällä maalilla ja kaunis punainen alkuperäisväri pitäisi saada kaivettua esiin sen alta. Myös ovi kaipaa pientä raaputtelua ja saranan vaihdamme vanhaan, mutta muutoin kaappi on oikein jämäkkä.Se alkaisi olla sitten heinäkuu purkissa. Olipa ihana kuukausi, varsinkin näin lomailijan näkökulmasta. Ehdin nähdä myös kavereita ja jopa rantsupäivä tuli vietettyä kaiken tohinan keskellä. Huomenna raksaillaan taas tontilla valun merkeissä, mikä on jälleen melkoinen harppaus eteenpäin. Valun jälkeen alkaa nimittäin talon puurungon pystyttäminen, josta olen nähnyt unta jo ihan liian monta kertaa. Sitten raksapäivityksiäkin alkaa toivon mukaan tulemaan tiuhempaan tahtiin, kun näkyviä edistyksiäkin on useammin havaittavissa.

Palaillaan siis elokuun puolella!


Rakkaudella,

Sari

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana punainen kaappi.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.
  Osallistua voi vielä tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Käyn ehdottomasti osallistumassa. Kastehelmet ovat ihania. :)

   Poista
 2. Oi miten hurmaava blogisi on! Onneksi eksyin tänne, innolla jään lukijaksi ja pläräämään vanhat postaukset läpi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogia. :)

   Poista
 3. Kaappi on ihana ja vanhat liinat on parhaita, imukyky jne. Hyviä löytöjä olet jälleen tehnyt. Mukavaa alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oikein ihanaa ja lämpöistä elokuuta myös sinulle! :)

   Poista