Löydettyä


Tästä tulee nyt varsinainen monen sortin postaus, mutta tulkoon. Raksalla hommat ovat edenneet reippaasti, vaikka valun valmistelu vaatiikin useaa työvaihetta. Itse olen lähinnä seurannut vierestä ja kuvaillut työvaiheita talteen. Toivon kovasti, että selkäni olisi työkunnossa viimeistään silloin, kun pääsemme pystyttämään runkoa.

Pieniäkin apulaisia tontilta löytyy, sillä puukasassamme on asustellut pari päivää hyvin rohkea pieni sisilisko, joka poseerasi nätisti kameralle ja antoi kuulemma silittääkin itseään. Hupeneva puupino ikävä kyllä merkitsee herra Sisiliskolle pikaista muuttoa uuteen residenssiin. Onneksi puupinoista ei meillä ole pulaa, joten kovin kauas pienen ystävän ei tarvitse matkustaa.


Tein eilen myös varsinaisen pikalöydön Tori.fi:stä, kun bongasin tämän vanhan työtuolin edulliseen hintaan. Tunnin päästä ihana tuoli oli jo automme kyydissä ja kukkarokin keveni vain 15 euron verran. Tuolin pohjassa on TM-kalusteen tarra, johon on merkitty valmistuspaikaksi Kaarina ja puhelinnumeron alkukin on vanhan systeemin mukaisesti 921. Milloinkohan tuoli on mahdettu valmistaa?


Käyttökuntoisena tuoli on ainakin pysynyt ja siitä tuleekin uuteen työhuoneeseen loistava tuoli piirustuspöydän ääreen. Tavallista korkeampi runko mahdollistaakin hieman korkeamman pöydän hankkimisen. Juuri tällaiset kierrätyslöydöt ovat niitä parhaimpia.

Aurinkoista viikon alkua!

Rakkaudella,
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti