Kesäprojekti parvekkeella


Meidän vuokra-asunnossamme on kiva pieni parveke, johon emme kuitenkaan ole panostaneet muutamia kesäkukkia enempää. Lasituksen vuoksi parveke kuumeenee komeasti aurinkoisena päivänä, joten olen sijoittanut sinne asumaan parit kirsikkatomaatit ja kurkun pienen sadon toivossa.

Edellisen kodin kuistilla ollut puinen hyllykkö oli antanut jo periksi vuodenaikojen vaihteluille ja liimaukset olivat ratkenneet. Päätinkin fiksata sen kuntoon ja antaa sille samalla pienen piristysruiskeen. Osat liimasin ja ruuvasin entistä jämäkämmin yhteen ja pinnan maalasin hiilenmustaksi. Voi että miten ihana oli pitkästä aikaa puuhastella miniprojektin parissa, varsinkin kun lopputulos oli näin reipas. Tykkään ihan hurjasti terrakottaruukkujen, vihreiden kasvien ja mustan puupinnan yhdistelmästä. Raikas ja freesi, vai mitä?

Haluatte muuten varmaan nähdä mistä lähdettiin liikkeelle. Aika surkea näky. Onneksi en ehtinyt hätäpäissäni heittää mokomaa roskiin, vaan annoin sille uuden mahdollisuuden. Rahaakaan projektiin ei varsinaisesti kulunut, koska maalikin oli ylijäämää.

Pian saadaan maistella kirsikkatomaatteja. Odotan innolla ensi kesää, jolloin toivottavasti asutaan uudessa kodissa ja pääsen nauttimaan myös uuden kasvihuoneen tarjoamista mahdollisuuksista. Sinne tämäkin hyllykkö tulee muuttamaan.

Aurinkoista juhannusviikkoa!

Rakkaudella,
Sari

6 kommenttia:

 1. Ryhdikäs muutos! Mun mielestä oli tosi kivaa puuhailla kaikenlaisia pieniä projekteja silloin, kun vielä ajeltiin kaupunkikodin ja Jovelan väliä kerran viikossa. Sitä sormet syyhysivät niin hurjasti kaikekkeen muuttoon liittyvään, joten juuri tuollaiset kerralla valmistuvat pikkuprojektit toimi hyvin. Oli niin hauskaa ajatella juuri tuolla tavalla, että sitten kun muutamme, tämä olisi kiva siellä ja tämä tuolla ;)

  Hyvää juhannusta, iloisia pikkuprojekteja ja tsemppiä rakennustyömaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että tämä Iso Projekti kahmaisee yhä suuremman osan vapaa-ajasta. Täytyy yrittää välillä hengähtää ja tehdä jotain ihan muuta. :)

   Poista