Häälahjapulmia?


Vaihteeksi juttua ihan jostain muusta kuin raksasta, sillä nyt laitan jakoon häälahjavinkin ja samalla pienen mainoksen. Kesä on tunnetusti sesonkiaikaa paitsi hääjuhlille myös häälahjapohdinnoille. Nykyään suurin osa avioituvista pareista on saattanut elää yhdessä saman katon alla jo vuosikaudet, joten tarvetta aiemmin lahjaksi annetuille kattiloille ja astiastoille ei välttämättä ole. Sen sijaan yhä useampi toivoo vierailta tavaran sijaan rahallista muistamista esimerkiksi häämatkarahastoon. 

Vieraana sitä on mielellään mukana mahdollistamassa hääparin unelmamatkaa, mutta silti kädet tuntuvat puolityhjiltä, jos lahjaksi tuo vain kauniin kortin, kun matkakassaakin on kartutettu jo etukäteen suoraan tilille. Osittain tästä ajatuksesta syntyivät Design Sarandian rakkausprintit, jotka sopivat täydellisesti hääparille lahjaksi. Kortin sijaan (tai sen lisäksi) voikin viedä parin tyyliin itse printatun ja kehystetyn taulun, joka muistuttaa hääpäivästä vielä myöhemminkin. Kortit saattavat hautautua pöytälaatikoiden uumeniin, mutta valmiiksi kehyksiin laitettu taulu pääsee usein kodissa paraatipaikalle.

Kätevintä Design Sarandian printeissä on Etsyn tarjoama mahdollisuus välittömään tuotteen lataamiseen. Shoppailet vain haluamasi tuotteet ja laitat kotiprintterin laulamaan, joten viime hetken häälahjapulmakin on hetkessä ratkaistu. Paperiksi kannattaa valita tavallista A4-laatua paksumpi tai kenties värillinen paperi. 

Kuinka monella on tänä vuonna juhlittavana kesähäät tai ehkä useammat?


Rakkaudella,

Sari

2 kommenttia: