Pientilan eläimiä - Little farm friends


Olemme rakentamassa maaseudulle erityisesti siitä syystä, että kaipaamme ympärillemme tilaa hengittää, elää ja toteuttaa itseämme ja haaveitamme ilman, että tilat ja tontin rajat tulevat heti vastaan. Tuleva tonttimme onkin ihan kivan kokoinen ja sopiva pikkuisen tilan pyörittämiseen. Siihen toki kuuluvat myös eläimet.

Pitkään blogiani lukeneet varmaankin jo tietävät, että mieheni ja minä olemme molemmat hevosihmisiä. Unelma omista hevosista liittyykin olennaisesti tähän "uuteen elämään maalla", mutta kavioeläimet eivät välttämättä tule jäämään ainoiksi maatilan eläimiksimme.

Olemme kiinnostuneita jonkinasteisesta omavaraisuudesta ja siksi olemme miettineet esimerkiksi kanojen hankkimista ja oman pienen kanalan perustamista. Näin kananmunat saisi kätevästi omasta pihasta ja taatusti luomuna. Olemme myös melko ihastuneita sympaattisiin vuohiin ja vuohenmaidon hyödyntäminen voisi sopia meille ainakin harrastusmuodossa. Vuohenjuusto on meidän molempien suosikki ja kukapa voisi vastustaa näitä höpsöjä nappisilmiä.
---

What would a little farm be without little animal friends? We love horses, but some goats and chicken would be fun to have. Farm fresh eggs and goat milk? Yes please!

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa ihanilta haaveilta ja suunnitelmilta. Kyllä maalla on vaan ihanaa, tilaa ja rauhaa. Itse asumme kaupungissa, mutta vanhempani maalla ja kyllä siellä mielellään vierailee!

    VastaaPoista