Lentävät ajatukset


Viime viikonloppuna Minifarmi-messuilta mukaan tarttui pari erikoisempaa esinettä. Kaunis koivunrunkoaihenen kuppi näytti heti omalta, mutta tuota toista tyyppiä katselin vähän pidempään. Pieni valkoinen pääkallomaljakko. Jotenkin pelottava, eikä yhtään itseni näköinen. Toisaalta taas jännä ja mielenkiintoinen. Hinta ei päätä huimannut, joten päätin kotiuttaa neiti Pääkallon koivunrungon kaveriksi työpöydän hyllyn päälle.

Ensin suunnittelin pääkalloon istutettavaksi jonkin pienen köynnöksen, mutta kaupassa muutin mieleni ja valitsin romanttisen miniruusun. Mikä symbolisoisi kauniimmin inspiraatiota, luovuutta ja lentäviä ajatuksia kuin kohti taivasta avautuvat ruusut? Ehkä tässäkin on taas sitä vastakkainasettelua, josta niin pidän. Romanttista ja rosoista. Sellaista arjen pientä anarkiaa.Neiti Pääkallon ja koivumaljakon ostin omilla roposillani, mutta haluan silti mainostaa niiden taitavaa tekijää, joka on Unikatti. Molemmat tuotteet ovat rakukeramiikkaa, joka ei pidä vettä. Vaativat siis sisäänsä toisen maljakon tai muovin. 
 1. Onpa hauskat ja ehdottomasti kallo on neiti! Mulla meni nuo ihan ohi, vaikka paljon kiereltiinkin minifarmeilla. Mulla taisi olla silmät niin kiinni niissä taimissa, etten sitten muuta tainnut nähdäkään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin meinasi mennä nämä pienet kojut ohi, mutta onneksi bongattiin kierroksen lopussa tämä pöytä. Kivoja tuliaisia. :)

   Poista
 2. Ihan mahtava maljakko! :D Mieheni keräilee pääkalloja, ja tässäpä olisikin oiva synttärilahjaidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava lahjaidea! Mukaan vielä vaikka minikokoinen söpö kaktus. :D

   Poista