Koristetyyny-DIY


Aurinkoista perjantaita!

Varsinkin Instagram-tiliäni seuraavat eivät ole voineet välttyä huomaamasta rakkauttani kalligrafiaa ja erilaisia käsinkirjoitustekniikoita kohtaan. Jokin aika sitten ostin tekstiilitussit ja päätin kokeilla kirjoittamista myös aivan erilaiselle pohjalle. Tussi ei tosiaankaan kulje varsinkaan puuvillamaisella kankaalla samalla tavalla kuin paperilla, mutta lopputulokseen olen silti tyytyväinen. Kirjaimiin sai kauniin terävät linjat, kunhan sai tekniikasta kiinni. Vaikka kyllä tämän kanssa tuhtaamiseen taisi mennä tunti jos toinenkin.

Olen melko varma, että tekstiileihin taiteiltuja töitä tullaan näkemään meidän tulevassa kodissa muutenkin. Seuraavaksi kokeillaan jotain värikästä!

Oikein ihanaa ja lämpöistä viikonloppua!

P.S. Tyynytaiteilusta on postaus myös hää- ja juhla-aiheisen With love, Sarandia -blogini puolella. Käyhän vierailulla myös siellä. :)
----

Testing my new fabric markers on a pillow. Quite nice, isn't it?

2 kommenttia:

  1. Miten sievä! :) Taisin nähdä teidät tänään Ugissa minifarmeilla ja olisin tullut moikkaamaan, mutta olin just maksamassa yrttejä ja te olitte siinä ihan sisääntulon kohdalla, missä oli ne mustat keraamiset korkkarit, joissa oli ruusuja ja kun maksetuani käännyin kasseineni ympäri, niin olitte jo kadonneet ihmisvilinään. En sitten lähtenyt etsimään teitä, kun oli 4 kassillista yrttejä ja isäntä oli hakemassa autoa vähän lähemmäs sisääntuloportteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Kyllä vain, olimme messuilemassa! Olin varmaan niin kuvausmoodissa, etten ympärilleni nähnyt. Olisi ollut ihana moikata. :) Todella kivat messut muuten. Olimme miehen kanssa aivan rakastuneita kotieläinosastolla, kuten tämän päivän postauksesta voi huomata. ;) Teillekin taisi löytyä paljon kaikkea mukavaa etenkin pihamaalle. :)

      Poista