Pieni pala sisustusta


Hei, meillä sisustetaan! Tämä kuva on kyllä niin huijausta, sillä nauraisitte itsenne kipeiksi, jos näkisitte millainen muuttokaaos valitsee tässä selkäni takana kuvaa otettaessa. Mutta eikös tällainen pieni huijaus ole ihan sallittua sisustusblogeissa? 

Oikeasti nautin todella paljon siitä, ette edes pari pientä plänttiä tässä asunnossa näyttää kauniilta ja tavarat ovat nätisti paikoillaan. Klaffipiirongin päällinen on nyt sellainen. Kun vielä sain tiistaina naistenpäivän kunniaksi kukkia ja eilen hankimme minulle kunnollisen työvalon tietokoneella työskentelyä varten, on iloni täydellinen. Hiljennetty kontrollifriikki sisälläni myhäilee tyytyväisenä, kun edes yksi asia on siististi ja jopa kauniisti paikoillaan tämän myllerryksen keskellä. Tuo valaisinkin on niin sympaattinen ja tuo mieleen Pixarin logon. Herttainen kapistus. 
Kevättä tässä jo odotellaan. Iskin silmäni eilen myös upeaan kukkaruukkutelineeseen, mutta kaupasta ulos astuessa sää palautti nopeasti maanpinnalle. Ihan kuin olisi taas marraskuu. 

Nyt hei kevät vähän vauhtia töppösiin. Missä ne Föhn-tuulet oikein viipyilee? 

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis rasia, onko se osoiteluettelo tms? Minäkin tarvitsisin kyllä ehdottomasti samantyylisen (mielellään vielä yhtä kauniin). :D Ihanaa että olet saanut hiukan järjestettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Helinä! :) Tuo rasia on juurikin jonkinlainen osoiteluettelo tai muistio. Se oli alunperin meillä häissä vieraskirjana, mutta esineenä se on niin nätti, että haluan pitää esillä. :)

   Poista
 2. Ihana tuo lipasto, olen sellaisesta itselleni haaveillut. Ja, kaunis asetelma. Tuo laatikko on kyllä ykkönen. Mistä mahtaisin löytää itsellenikin. :) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo muistiolaatikko on löytö vanhan tavaran kaupasta. On kyllä hauska lisä sisustukseen. :)

   Poista