HeräteostosOlen tainnut useammassa postauksessa mainita, että kulutuskäyttäytymiseni ja etenkin sisustushankintani ovat muuttuneet hyvin harkitseviksi. Tätä taustaa vasten tuntuu hivenen nurinkuriselta kertoa, että meillä on jo matto hankittuna uuteen kotiin. Uusille lukijoille tiedoksi, ettei uudesta kodista ole edes runkopuita pystyssä. Mutta eipä hätää, sillä uuden talon sisustus on kypsynyt mielessäni lukuisten Pinterest-selailujen myötä jo melko kirkkaaksi. (Tällä tavoin oikeaoppisesti perustellaan hätähousun hankinnat.)

Näin useita viikkoja sitten mainoksen upeasta syvänsinisestä matosta, jota oli saatavana myös hyvin reilussa koossa. Alennuskuponkikin kutitteli taskunpohjalla, joten miehen hyväksynnän jälkeen laitoin tilauksen menemään. Ja voi kamut, miten ihana matto lähipostiin jokunen päivä myöhemmin saapuikaan.

Olen edelleen ihastunut maton kauniiseen kuviointiin, väriin ja ruskeisiin hapsuihin. Paikkansa se saa tulevassa kodissa luultavasti työhuoneestani tai makuuhuoneesta Vielä toistaiseksi matto nököttää komerossa siististi rullattuna. Vuokra-asuntoon en sitä raaski levittää. Onneksi voin välillä kaivaa maton esille ja valaa uskoa siihen, että vielä pääsemme ihan oikeasti sisustamaan. Ainakin voin sanoa, että olen hyvissä ajoin liikkeellä. Ja hei, jos se kerran kolahtaa, niin miksi jäädä odottamaan ja ihmettelemään?


Se suurin mattorakkaus odottaa vielä löytymistä. Olohuoneeseen olemme suunnitelleet isoa itämaista mattoa. Sen kanssa aion kuitenkin odottaa talon valmistumista. Hötkyilyt rajoitan tällaisiin himpun verran edullisempiin ostoksiin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihastuin itsekin ihan kympillä. Hyvin perusteltu heräteostos siis. :)

   Poista
 2. Kaunis matto!
  Meillä oli taloprojekti vasta suunnitteilla (ei edes vielä tonttia) kun näin asuntomessuilla hienon tapetin, jonka halusin meidän keittiöön. Joten, hankin kyseistä tapettia muutaman rullan. :) Tapetti on nyt keittiössämme ja tykkään edelleen. :)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hieno juttu tuon tapetin kanssa! Kyllä se vaan on niin, että täytyy luottaa omaan vaistoonsa, kun oikein kolahtaa. :)

   Poista
 3. Ihan törkeen hieno! Ihania juttuja sulla muutenkin!

  VastaaPoista