Hääkimppuhaaste

Kotilaiturin Kati muisteli blogissaan hääpäiväänsä ja haastoi muut bloggaajat jakamaan blogissaan joko oman hääkimppunsa tai vastaavasti unelmakimppunsa.


Me vietimme häitä elokuussa 2012 vanhassa huvilassa merenrannalla ja teemamme oli melko romanttinen ja aavistuksen rustiikkinen. Hääpukuni oli upean kepeä organzaunelma ja myös hääkimpun halusin olevan kevyt, mutta kuitenkin näyttävän keijukaismainen. Floristi sai melko lailla vapaat kädet muutaman inspiraatiokuvan pohjalta.En muuttaisi hääpäivästämme varmastikaan mitään, mutta oma tyylini on muuttunut sen verran selkeälinjaisemmaksi ja toisaalta myös värikkäämmäksi, että tänään valitsisin varmaan vähän erilaisen kimpun. Pääpiirteet olisivat samat, mutta vähän minimalistisemmat ja ehkäpä enemmän vihreään menevät. Yksi asia on varma. Tuon hääpuvun valitsisin aina vain uudelleen - miehestä puhumattakaan. ;)

Tarttukaahan te muutkin haasteeseen ja jakakaa hää(kimppu)muistonne!

6 kommenttia:

 1. Ihana puku ja kaunis, herkkä kimppu. Minulla oli hääpäivänäni, tosi kauan sitten, pikkuruinen keltainen ruusukimppu ja mekko oli äärimmäisen yksinkertainen. Häät tosin olivat isot maalaishäät.

  VastaaPoista
 2. Ihana haaste! Ja kaunis kimppu! Pitääkin kaivaa kuvia omasta kimpusta, olikohan minulla edes lähikuvaa siitä... Mustikanvarvut ja Ruiskukat ovat edelleen sydäntä sykähdyttäviä, niistä tulee aina hääkimppuni mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustikanvarvut ja ruiskukat kuulostavat aivan ihanalta. Toivottavasti laitat kuvan näytille. :)

   Poista