RakennusmessuillaVietimme eilisen ystävänpäivän romanttisesti rakennusmessuilla. Mikäänhän ei herätä romantiikannälkää kuten maalämpöpumput tai kattopelti, mutta raksarealistisessa mielessä romanttisinsa mitä tulemme seuraavan vuoden aikana toisillemme sanomaan on luultavasti jotain sen kaltaista kuin "rakas, valu on valmis" tai kenties "kulta, tilasin kattotuolit". Onneksi messuilta löytyi raksajuttujen lisäksi suloisia sanomalehtipaperiin käärittyjä tulppaaneja, joita en muuton keskelle kylläkään raaskinut ostaa. Kehittynyt järkevyyteni alkaa jo pikku hiljaa ärsyttää (lähinnä itseäni).

Kukkien sijaan messuilta palattiin erilaisia kuvastoja kantaen ja parit tarjouspyynnöt jättäneenä. Edelleen tuntuu absurdilta, että me tarvitsisimme sellaisia asioita, kuten kokonainen lämmitysjärjestelmä tai umpitankki. Vielä vähemmän ymmärrän näistä asioista ja sekös vasta on pelottavaa. Löysin itseni toistuvasti kuuntelemassa näytteilleasettajien ständeillä joko kulmat kurtussa tai hiljaa sisäisesti nyökytellen. Tältä pohjalta niitä päätöksiä ja valintoja pitäisi sitten tehdä. Voitaisiinko me mitenkään skipata siihen vaiheeseen, jossa valitaan parketteja ja keittiökalusteita? Onneksi meitä on sentään kaksi ja taustajoukot ovat tukevasti matkassa mukana. Kyllä me tästä vielä vauhtiin päästään. 2 kommenttia:

  1. On varmasti vähän erilaista ensikertalaisena lähteä messuille kuuntelemaan esim niistä lämmitysjärjestelmistä. :) Toivottavasti käteen jäi muutakin kuin otsakurttu. Onnea tulevaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Helinä! Ja juu, kyllä jäi paljon käteen ja monta juttua mietittäväksi. Onneksi nämä oli meille jo kolmannet messut, joten ei ihan oltu päät pyörällä. :)

      Poista