Olis yks juttu...Blogissa on viimeisten kuukausien aikana näkynyt vähemmän uusia sisustusjuttuja ja sille onkin ollut ihan perusteltu syy. Talomme on nimittäin ollut myynnissä ja pian se saa uudet asukkaat. Meidän aikakautemme valkoisen talon suojissa on siis päättymässä.

Kodin laittamisen sijaan urakkana on nyt ollut kodin tavaroiden läpikäyminen ja ylimääräisestä eroon hankkiutuminen. Ei ole mikään pieni projekti lähteä muuttamaan omakotitalosta, eikä etenkään pieneen vuokra-asuntoon, jonne meidän tiemme seuraavaksi käy. Vuokraneliöissä tulemmekin hetken asumaan, sillä mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, on seuraava projektimme oman talon rakentaminen. Meistä tulee rakentajia! (Suoraan sanottuna en oikein usko asiaa vielä itsekään, vaikka miten tätä lausetta yritän sisäistää.) Huikeaa, hurjaa, innostavaa, mahtavaa ja melko lailla myös pelottavaa. Siltä tuntuu juuri nyt.

Villi Varpunen on tähänkin asti elänyt ja muuttunut elämäntilanteiden mukana ja niin se tulee tekemään nytkin. Sisustusjutut tulevat olemaan ensisijainen teema blogissa jatkossakin, mutta ymmärrettävistä syistä jutun juurta tulee jatkossa riittämään uuden kodin suunnittelusta ja rakentamisesta. (Esteettisiä kuvia mutaisesta tontista on siis kenties luvassa.) Blogin aihepiirin muuttumisen johdosta myös vanha banneri sai väistyä uuden tieltä. Kohta ei nimittäin enää eletä valkoisessa puutalossa, vaan suunnitellaan uutta kotia kestävästi, kotimaisesti ja kierrättäen. Mitäs tykkäätte uudesta bannerista?

Tässä talossa on juuri nyt hämmentävät hetket käsillä. Tavaroita on pakattu, viety varastoon ja myyty, joten huoneesta riippuen sisustus koostuu orastavasta tyhjästä tilasta tai laatikkopinoista. Jotain uuttakin on sentään ostettu. Tuliterät punaiset kumpparit odottavat kastamista tontin mutaan. Näillä saan toivottavasti pian tallustella omalla maapläntillä.

Palaan myöhemmin avaamaan tarkemmin siitä, miten tähän pisteeseen päädyttiin ja millaisin ajatuksin uutta kotia on lähdetty suunnittelemaan. Nyt toivotan teidät kuitenkin tervetulleeksi seuraavaan meidän matkaamme kohti uutta kotia. Katsotaan mitä tuleman pitää...

3 kommenttia:

 1. I am so in love with your blog.
  Really happy that i found you.
  Nice greetings from austria your new follower
  Kuni

  VastaaPoista
 2. I am so in love with your blog.
  Really happy that i found you.
  Nice greetings from austria your new follower
  Kuni

  VastaaPoista