Kotiblogit-lehdessä!Oletteko jo kurkanneet uusinta Kotiblogit-lehteä? Lehden sivuilta voi löytää seikkailemasta tutun tyypin, sillä blogini ja kotimme on mukana Kotiblogien kevätnumerossa. Tämä olikin yksi niistä kivoista jutuista, joista olen pitänyt tähän mennessä suuni supussa. Mutta siellä se nyt on muiden ihanien blogien seurassa. Ihan hassua!

Juttu meidän kodista tuli myös viimeiseen mahdolliseen kohtaan, sillä vain vähän myöhemmin tuli tieto talokaupoista. Näin ollen tästä esiintymisestä Kotiblogit-lehdessä muodostuu myös jäähyväisemme tälle talolle ja kodille. Seuraavat omistajat tehkööt tästä omannäköisensä meidän vaaliessamme muistojamme kuvien ja kirjoitusten muodossa. Meidän seikkailumme jatkuu kohti uusia projekteja.

Sallikaa myös tässä kohtaa sisustuskuvien vähäisyys täällä blogin puolella. Kuvaamiset täytyy tällä hetkellä suorittaa erityisen valikoiden, jotta valokuviin ei vahingossa eksy sellaisia kauniita asioita kuin lihalaatikkopinoja ja keräyskasseja. Voitte varmasti kuvitella kuinka malttamattomina täällä odotellaan vuokrakodin avaimien saamista käteen. Oman talon valmistuminen tuntuu tällä hetkellä aika kaukaiselta asialta, kun muutonkin kanssa saa näemmä kepeästi kulumaan useamman viikon. Olen silti tiukasti päättänyt olla järjestelmällinen ja muutto onkin edennyt hitaasti, mutta varmasti.
Muuton keskellä Kotiblogit-lehti ja siinä mukana oleminen ilahduttivat suuresti. Kiitos Kotiblogit-lehden toimitukselle! Tämä oli todella hauska projekti, jossa oli ilo olla mukana.

6 kommenttia:

 1. Vähänkö hienoa! Pitääpä lukea tuo juttu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa löytää uusia blogituttavuuksia! :) Hieno muisto teille jäi vanhasta kodista. Tsemppiä muuttourakkaan!

  VastaaPoista
 3. Tänään oli viimein aikaa lukea lehden jututkin ihan kunnolla! Oikein mukava juttu teidänkin kodista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli kyllä tosi kiva kokoonpano lehdessä. <3

   Poista