Osmia-lahjavinkki - Joulukalenteri 11. luukku

Pahoittelut kylppärikuvalaadusta. Bloggaaja on vähän kipeenä, joten isomman luokan studiokuvaukset jätettiin tällä kertaa sikseen.

En ole ollenkaan mikään kosmetiikkaihminen, eikä kylppäristäni löydy edes kovin suurta arsenaalia kauneudenhoitotuotteita. Kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita ostan ylipäätään vähän, mutta hyvin valikoiden ja kotimaista suosien. Ilahduinkin suuresti, kun jouluostoksilla löysin hyllyllisen kotimaisen Osmian saippuoita, joiden tuoksuja intouduin testailemaan. Tuoksut olivat huumaavan autenttisia. Tervasaippua toi mieleen karun suoalueen, koivu juhannussaunan ja joulushampoo glögintuoksuisen aattoillan. Myyjä osasikin kertoa, että tuoksureseptit ovat Osmian oman kemistin kehittämiä, eivätkä synny valmisesanssien avulla. 

Halusin ehdottomasti kokeilla sekä palasaippuaa että nestesaippuaa. Turve luo ehkä mielikuvan tunkkaisesta hajusta, mutta käytössä saippua oli yllättävänkin raikas. Olen tällä hetkellä kipeänä ja jo pelkkä käsienpesu turvesaippualla tuntui helpottavan tukkoista oloa. Molemmista saippuioista jäi erittäin pehmeä ja miellyttävä tunne käsiin. Onneksi nenäni toimi vielä alkuviikosta, kun saippuat kävin shoppailemassa, sillä tänään hempeää koivuntuoksua en ihan koko täydellisyydessään päässyt kokemaan. Himskatin flunssa.


Jos pieni, ihana joululahja on vielä jollekin läheiselle hakusessa, suosittelen Osmian tuotteita. Tämä suositus ei ole blogiyhteistyön tulos tai markkinointikikka, vaan rehellinen suositus. Mieluusti maksoin näistä kotimaisista tuotteista muutaman euron ja tulen varmasti ostamaan niitä vielä lisääkin. Hyllyyn jäi aivan liian monta hyvää tuoksua ja myös kuorintasuolat sekä shampoot pitäisi päästä testaamaan. 

Lisää tietoa Osmian nettisivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti