Kimaltava paketti - Joulukalenteri 8. luukkuPaketointivinkkejä on tarjolla taas tänään, kun joulukalenterin kahdeksas luukku aukeaa. Aina ei tarvitse käyttää paketoinnissa perinteistä käherrettyä lahjanarua, vaan ryhdikkäämmän ilmeen voi rakentaa esimerkiksi teipillä. 


Teippaa ensin paketti haluamallasi tavalla. Tämän paketin teippasin ympäri kulmien kautta. Leikkaa sitten kaksi palaa teipistä, jotka molemmat taitat vastakkain. Näin saat samanlaisen kuvion rusetin molemmille puolille, eikä teippi voi tarttua enää mihinkään kiinni. Rusetin alempaan osaan tulevan palan on syytä olla pidempi, jotta rusetista tulee tasapainoisen näköinen. 


Taivuta molemmat palat renkaaksi ja paina yhteen keskeltä. Väliin kannattaa lisätä esimerkiksi kaksipuolista teippiä pitämään taitoksen paikoillaan. Asettele osat päällekkäin ja teippaa ympäri keskeltä. Tämän jälkeen kiinnitä rusetti pakettiin kaksipuolisella teipillä. Osa teipeistä (kuten tämä glitterpintainen) saattaa tarttua huonosti omaan pintaansa. Varaa siis tavallista teippiä ja hyvää kaksipuolista teippiä myös rusetin ympärille tulevaan teippaukseen. 

Tadaa! Näin on näppärä ja nätti paketti valmis.
P.S. Paketissa käytetty paperi on muuten jälleen napattu paperikassista. Kierrätys on POP!


2 kommenttia:

  1. Mistä tommosta teippiä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän olen ostanut ihan askartelukaupasta (Inspiraatio Raisiossa), mutta siitä on jo hetki aikaa. Myös netin kautta saa koristeellisia teippejä ostettua. :)

      Poista