Ihmisillä hyvä tahto... - Joulukalenteri 12. luukku
Joulu on antamisen aikaa, mutta ei suinkaan vain omien perheenjäsenten osalta. Monet haluavat muistaa myös tuntematonta läheistä antamalla lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Lahjoitus on myös hyvä lahjaidea sellaisen puolesta, jolla on jo kaikkea. 

Tässä omat vinkkini kaksi- ja nelijalkaisten lähimmäisten auttamiseksi. 

"Useiden tuotantoeläinten olot eivät nykyisellään ole riittävät lajityypilliseen käyttäytymiseen. Eläimet tarvitsevat muun muassa enemmän tilaa ja hoitoa. Animalian aineettomat joululahjat kuvastavat tavoitteitamme uudistettavaan eläinsuojelulakiin. Eläimet ansaitsevat parempaa. Ilahduta ystävää ja tue eläinten oikeuksia hankkimalla Animalian aineeton lahja!"


"Joulun ympäristöystävällisin lahja on lahjoitus lumileopardille, saimaannorpalle tai Itämerelle. Samalla saat lämminhenkiset joulutervehdykset läheisillesi."


"Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan lapsiperheille, joissa on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin kriisitilanteen vuoksi. "


"UNICEF-lahjalla ilahdutat ystävää ja autat samalla maailman lapsia"


"Naisten Pankin Ammatti-lahjasta saaduilla varoilla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämistä kestävän kehityksen periaattein."


Jo pieni lahjoitus voi muuttaa toisen elämää oleellisella tavalla.
Mikään ei tuo hyvää joulumieltä, kuten auttavan käden tarjoaminen.
Kuka saa tarttua sinun käteesi? 


2 kommenttia: