Valoisa maanantai


Aurinko paistoi aamupäivällä niin suotuisasti, että intouduin hieman kuvailemaan olohuonetta. Hyvän hetken valitsinkin, sillä tunnin kuluttua aurinko oli painunut pilvien taakse ja sinistä pilkotti enää taivaanrannassa. Eikös se mennyt niin, että ajoitus on kaikki kaikessa?

Alakuvassa näkyy pala pienen aulatilan tapetista. Kyseistä seinää on ihan huippuhankala kuvata, sillä seinällä oleva iso peili paljastaa kuvakulmasta riippuen joko kuvaajan tai vähemmän esteettisen sähkökaapin. Siitä huolimatta tuo tapetoitu seinä on yksi suosikeistani kodissa ja olen edelleen iloinen, että pidin pääni tapettivalinnan suhteen. Tapetista tulee mieleen moderni mummola ja se tervehtii mukavasti tulijaa jo sisään astuttaessa. Peilin vieressä seinällä roikkuvat tietysti kaulakorut ja avainnauha näppärästi käden ulottuvilla ulos lähtiessä.


Haluan jakaa kanssanne myös minua suuresti ilahduttaneen uutisen, joka sähköpostien seassa odotti. Juhlayritykseni Hää- ja juhlapalvelu Sarandia on valittu ehdolle Vuoden Hääyritykseksi ja olen siis mukana äänestyksessä, jonka järjestää Love Me Do -häätapahtuma. Halukkaat voivat käydä antamassa äänensä täällä


Oikein mukavaa viikkoa!


2 kommenttia: