Sinistä!Siniset astiat. Niitä meiltä löytyy enemmänkin kuin nämä purnukat hyllyssä. En tiedä mikä niissä vetää, mutta aina kaupoissa, kirppiksillä ja antiikkiliikkeissä silmät osuvat sinisävyisiin kippoihin ja kuppeihin. Kultakeramiikan Pitsi-sarja on yksi suosikeistani ja sipulipurkin lisäksi kaapista löytyy parit kupit lautasineen. Myös Arabialta löytyy muutamat lempparit, kuten Tuokio ja vaaleampi Maisema. 

Eihän se sininen nyt pelkästään astioihin jää. Jo pitkään kaikki keittiönpyyhkeet ovat mystisesti valikoituneet sinisiksi. Omituista tässä on se, ettei sininen ole oikeastaan edes yksi lempiväreistäni. Mutta keittiö, siellä on sinistä oltava. Olenkohan ihan hassu?


Onhan täällä nyt toki muitakin sävyjä. Valkoista, beigeä ja ripaus myös raikasta vihreää. 


Löytyykö muilta erityisiä huonevärejä ja värimieltymyksiä?


6 kommenttia:

 1. Sini-valkoiset astiat ovat vaan niin kauniita, etenkin vanhat!

  VastaaPoista
 2. Keittiössä on usein joku tietty väri, joka siellä toimii kullakin parhaiten. Mulla se on punainen. Pari kertaa olen kokeillut muutakin - ollaan menty retroillen ice-pastelleilla, ollaan oltu valkoisia ja juuri tuota sinistäkin ollaan kokeiltu, mutta aina vaan tulee paluu punaiseen ja nyt en enää edes muuta yritä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on niin, että joskus tila tai huone määrää värit ja siinä on turha yrittää sooloilla. :D

   Poista
 3. Sininen on ollu mulle sisustuksessa ja astioissa ehdoton no-no, aina tähän syksyyn asti. En tiedä mikä päässä naksahti, mutta ensin rupesin himoitsemaan arabian sinistä maisema -astiastoa ja nyt mulla on jopa sisustuksessa vähän sinistä. Niin se mieli näköjään voi muuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin. Minä olen lapsesta asti inhonnut keltaista sekä kotona että sisustuksessa. Nyt se on yksi lemppareistani. Jokin vaan päässä naksahti, mutta hyvä näin. Värit piristävät. :)

   Poista