Oletko jo tulossa?


Marraskuu. Kuukausista ehkä vähiten riemukkain, vaikkakin sääennusteen mukaan loskaa ei ainakaan ole odotettavissa, kun lämpöasteet huitelevat yli kymmenessä plusasteessa. Tuulen paljaaksi riisumia puita ja harmaata maisemaa eilen katsellessani tulin kuitenkin toivoneeksi, että se talvi tulisi jo ja toisi mukanaan valkeat hanget ja pakkasen huurtamat puut. Ja kun talvi tulisi, saisi se viipyä kauemmin kuin pari viikkoa. Nämäkin kuvat piti kaivaa vuoden 2013 arkistoista.


Parasta talvessa on ehdottomasti lumi, joka kirkkaina pakkaspäivinä toistaa auringonvaloa niin että silmiä häikäisee. Vapaapäivinä tuollaista valohoitoa ottaisi mielellään vastaan, sillä tiedän harmillisen hyvin, että työpäivinä ei pian enää aurinkoa näe ollenkaan. Tuntuu ahdistavalta, että aamulla töihin mennessä on vielä hämärää ja kotiin lähtiessä pimeys on jo laskeutunut. Pelkkä ajatus saa hapuilemaan D-vitamiinipurkkia. 

Näillä näkymin talvi ei vielä ole tulossa, mutta nautitaan siitä huolimatta marraskuun tarjoamista harvinaisista poutapäivistä. Mukavaa sunnuntaita ja muistakaa napata vitamiininne! 3 kommenttia:

 1. Löysinpä ihanan, uuden blogin ja jäinkin lukijaksesi:)
  Tervetuloa kurkistamaan minunkin blogiani.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Täytyy ehdottomasti tulla vastavierailulle. :)

   Poista
 2. Ihanat lumikuvat <3 Tahtoo talven ja lunta tänne Savoon ja pian!!!! :)

  VastaaPoista