Joulukuusenkorvike



Kodin laittaminen joulukuntoon jää tänä vuonna muiden asioiden varjoon ihan suosiolla. Käytännön syistä emme hanki joulukuusta ja niinpä myös suurin osa joulukoristeista saa jäädä varastolaatikkoon odottamaan seuraavaa joulua. Onneksi se joulufiilis tulee ihan muista asioista. Odottelen jo innolla Jouluradion aukeamista ja autossa ollaan jo laulettu joululauluja Turun seudullekin saadun ohuen lumikerroksen innoittamana. Tänä aamuna heräsin poikkeuksellisesti ennen kellonsoittoa ja huomattavasti pirteämpänä kuin muina aamuina. Tiesin heti, että yön aikana oli satanut lisää lunta. Kyllä tämä lumen tuoma valoisuus tulikin tarpeeseen, vaikka näillä näkymin siitä saa nauttia vain hetken. 

Joulukuusi ei siis itsessään ole aivan pakollinen osa joulua, mutta jonkinlainen kuusenkorvike nyt kuitenkin täytyi saada, joten ostin meille huonekuusen. Olohuoneesta se ei oikein löytänyt paikkaa, joten siirsin sen eteiskuistille, jossa se varmaan lämpötilankin puolesta viihtyy parhaiten. Huonekuusi on kyllä aika hauskannäköinen, eikä ole ihme, että niitä monessa blogissa onkin vilahdellut. Värikkäät hyasintit ja joulutähdet eivät ole oikein oma juttuni, enkä oikein välitä myöskään kovin koristeellisista joulukukka-asetelmista. Tällainen seesteinen tyyli sopii paljon paremmin juuri nyt tähän hetkeen. 



Mukavaa alkanutta viikkoa ja nauttikaa ihanista keleistä!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit kommentoimasssa mun blogissa, niin löysin tän sun kauniin blogin! Kuisti on tuolle huonekuuselle varmaan oiva paikka. Mulla on samanmoinen keittiössä patterin vieressä ja oon tässä jännityksellä seuraillut miten se siinä pärjäilee. So far so good!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Muusa! Pidetään peukkuja, että huonekuuset pysyvät hyvässä kuosissa. :)

      Poista