Valkoinen kaappi muuttaaAloitimme lauantaina pienen roudausprojektin, kun olohuoneen valkoinen kaappi muutti keittiöön ja keittiön musta kaappi taas vastaavasti olkkarin puolelle. Mustaa väriä oli omaan makuuni kertynyt vähän liiankin kanssa keittiöön ja niinpä musta kaappi ja sen yläpuolella majaillut musta Ikean lautashylly saivat lähteä. Pakko sanoa, että muutos raikasti keittiötä todella paljon. Tila tuntuu avarammalta ja valoisammalta. Kulmakaappi sopi lasioviensa vuoksi hyvin keittiöön ja se imaisikin sisäänsä viinilaseja, kannuja, kynttilänjalkoja ja muutamia koriste-esineitä. 


Vähän toki tila kaipaa vielä muutosta, sillä yhden kokonaisen seinähyllyn puuttuminen teki aika paljon hyllyjen puoleiselle seinustalle, joka näyttää nyt aavistuksen alastomalta. Ajattelin hankkia vielä sievän köynnöskasvin kulmakaapin päälle ja tyhjälle seinäpätkälle haluaisin kehitellä jonkin kivan taulujutun. Koska keittiö muuttui kertaheitolla mustavoittoisesta hyvin vaaleaksi, huomaan kaipaavani pientä piristysruisketta tilaan värien muodossa. Verkkotauluun kiinnitinkin samantien oman mallistoni Oi ihana elämä -printin, joka keltaisuudessaan tuo vähän pirteyttä tilaan.


Olohuoneen uuden ilmeen palaan esittelemään, kunhan siellä palaset loksahtavat kohdilleen. Keittiön osalta olen kuitenkin kovin tyytyväinen muutokseen. Eikä maksanut muuten senttiäkään! 

Ihanaa sunnuntaita, kamut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti