Syksy on täälläKummallisia tällaiset vapaat viikonloput, kun tuntuu että meno on tarkemmin aikataulutettua kuin arkena. Ohjelmaa on riittänyt viime aikoina melkein yli tarpeiden, joten olin aika innostunut kaivaessani vielä lauantai-iltana esiin akryylimaalini ja kesken jääneet maalaustyöt. Homma lähti suorastaan lapasesta ja myöhemmin tällä viikolla saattaa olla esiteltävänä uusi työ. 

Kellojen kääntäminen sinne tänne ei sen sijaan ole koskaan helppoa. Asiaa ei auttanut ollenkaan se, että aurinkoisten syyspäivien sijaan on saatu nauttia lehtiä repivistä tuulista, sateesta ja takin alle tunkevasta koleudesta. Piha on täynnä märkiä lehtiä, jotka odottavat haravointia ja itse haluaisin vain kömpiä peiton alle nukkumaan. Aamulla sentään jaksoi nousta ensimmäiseen kellonsoittoon, kun valoa oli jo sen verran. Nappasin kuvan piristäväksi väriläikäksi hankitusta tertturuusukimpusta, mutta muuta en olekaan tässä hämäryydessä ehtinyt kuvailla. Syystunnelmointia ei siis juuri nyt tästä blogista tavoita - syysahdistusta ehkä kylläkin.

Taidan suosiolla siirtyä jo joulutunnelmiin. Jokohan meteorologit lupaisivat lunta?

Oikein hyvää viikkoa kaikille syysviimoista huolimatta!

2 kommenttia:

  1. Minusta kuvassasi on ainakin ihana syystunnelma. Haravointi ei kuulemma ole ollenkaan välttämätöntä, näin blogiystävät ovat minua opastaneet. :)) Jonnekin päin Suomea luntakin on jo luvassa, ehkäpä jossain vaiheessa myös näille leveysasteille. Katsoin juuri niistä vanhoista Martta Wendelinin kalentereista, että v. -12 ensilumi oli satanut 25.10. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä sitä lunta tässä jo pian kaivattaisiin. Oli niin surkeaa lähteä töistä klo 17 ajamaan kotiin.. pimeässä. :(

      Poista