Lauantaiajatuksia sisustuksestaNyt on viikonloppu, mutta tänään lauantaina tehdään vielä töitä. Näin aamulla voi kuitenkin vielä nauttia valoisasta ja eilen siivotusta kodista. Illalla saakin sitten heittäytyä kokonaan vapaalle. Tai vaihtoehtoisesti suunnittelutöiden pariin.

Yllä oleva kuva heijastelee aika hyvin sitä värimaailmaa, jota kaipailen juuri nyt. Vaaleutta, puuta ja raikkautta. Viime syksynä ajatukset olivat aivan toisia ja hankin olohuoneeseen tummansiniharmaita sävyjä. Niistä en ole luopumassa, mutta en kyllä ihan heti ole mitään tummia tekstiilejä lisääkään hankkimassa. Vähän ehkä pimenevät illat jo ahdistavat ja taidan kompensoida sitä lisäämällä valoa ja vaaleutta sisätiloihin. Lohduttaudun sillä, että pimeneviä iltoja tarvitsee jaksaa vain joulukuuhun asti ja sitten aletaankin kääntyä taas voiton puolelle valon suhteen. Lähestyvä joulu valoineen ja kuusipuineen hieman helpottaa muutenkin asiaa (tai ahdistaa, jos miettii jouluostoksia). 

Kuvassa muuten pari hauskaa tuunausvinkkiä. Ompelukoneellani on ruma muovinen suojahuppu, jota en todellakaan halua jatkuvasti katsella. Heitin siis ompelukoneen päälle vanhan kauniilla brodeerauksella koristellun tyynynpäällisen. Paljon kivempi! Nyt ompelukone saakin asustella olohuoneen nurkassa häiritsemättä esteettistä silmää. ;) 

Pikkuisessa maljakossa ikikukkina ihastuttavat kuivatut tertturuusun ja morsiusharson kukat, jotka spraymaalasin kultaisiksi. Näiden kohdalla ei tarvitse kuihtumista murehtia. 

Lempeää lauantaita ystäväiset!

2 kommenttia:

  1. Hei, kiva kun kävit vierailulla Pikkutalossa! Löysin tieni tänne kauniiseen blogiin ;) hyvää sunnuntaita sulle!

    VastaaPoista