Avainhelminauhat by SARANDIA


Blogin Instagram-tiliä seuraavat saivatkin jo viime viikolla vihiä uutuudesta, jonka sain myyntiin Sarandian nettikauppaan. Tarvitsen itse lähes päivittäin kaulassa roikkuvaa henkilökorttia ja avaimetkin minulla roikkuvat värikkäässä nauhassa, sillä muutoin hukkaan ne laukunpohjalle. Tavalliset kaulanauhat vain ovat niin kamalan tylsiä, eivätkä sovi yhteen minkään oikean kaulakorun kanssa. Niinpä aloin pohtia miksen tekisi kaulanauhasta itsessään korun. 

Suosikkimateriaalini on luonnollinen puu, mutta näin loppuvuodesta aina kaipaa vähän ekstraväriä elämään, joten ensimmäisiksi avainnauhamateriaaleiksi valikoituivat luontevasti puuhelmet puun ja keltaisen väreissä. Itselläni on nyt käytössä keltainen helminauha ja se on ihana yhdistää harmaaseen ja mustaan. Toivottavasti tekin tykkäätte yhtä paljon! 




Jatkossa tulen valmistamaan avainhelminauhoja sekä Sarandian nettikauppaan että tilauksesta. Väritoiveita otan vastaan erittäin mielelläni eli niitä saa myös heittää kommenttiboksiin tai sähköpostiin. Myös hieman pienemmillä helmillä valmistettuja lastenmalleja on mahdollista saada, joten toiveita kehiin! 

Helmiavainnauhat 14,90 / kpl
Tilaukset: Sarandian nettikauppa
Yhteydenotot: sari(a)sarandia.fi


2 kommenttia:

  1. Oi, noi on ihania! Sweeeeet! Mulla on sekä puu- että tekohelmistä tehty vastaava ja sitten ihan punaisista puuhelmistä tehty avaimille tarkoitettu vastaava. Mäkin tykkään puuhelmistä aivan valtavasti. Niistä syntyy vaikka mitä JA noihin kaulaan laitettaviin vielä sellainen vinkki (jos et ole tullut ajatelleeksi jo), että ihan käsittelemätön helmi imee itseensä tuoksuja.. Helmeen voi siis suihkauttaa hieman lempiparfyymiaan tai sitä puuhelminauhaansa voi säilyttää vaikkapa pienessä pahvirasiassa, jossa on muutama parfyymisuihkaistu pumpulipallo.. silloin ei tarvitse parfymoida itseään, eikä tuoksu ole myöskään tajunnan räjäyttävä, kuten joskus päälle suihkittu parfyymi voi olla esimerkiksi pakkaspäivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja hyvästä ideasta! Asiakkaille en tuoksuja viitsi valmiiksi laittaa, mutta omiin helmiin täytyykin kokeilla. :)

      Poista