Tyyntä


Silloin kun stressitasot huitelevat pilvissä ja arki tuntuu estejuoksulta, huomaan etsiväni ympärilleni kauniita visuaalisia asioita. Tällä hetkellä makuuhuone on varmasti yksi rentouttavimmista paikoista kodissamme ja olenkin ehkä ajattelemattani pitänyt sen koko talon vaaleimpana ja romanttisimpana huoneena. Toisin kuin muualla kodissa, tässä huoneessa ei juuri tummia sävyjä näe. Sen sijaan makuuhuoneessa uinutaan vaaleiden pintojen, aidon puun ja runollisten koriste-elementtien keskellä. 

Tällaisen tuuliviirin makuun sopiikin oikein hyvin se, ettei koko talo ole sisustettu tismalleen samaa kaavaa noudattaen. Kun peruspalikat ovat yhteneväiset, voi sisustuksen kerroksellisuutta rakentaa tekstiileillä ja huonekaluilla. Meillä taitaakin seuraavaksi olla edessä hiukan rymsteerausta, sillä kaipaan vähän uutta ja freesiä ilmettä kotiin. Tuntuu siltä, että koti on jumahtanut yhteen tiettyyn muottiin jo pitkäksi aikaa. Uusia huonekaluja ja sisustustavaroita en ole aikoihin ostanut, joten katsotaan mitä saan ensin aikaiseksi vaihtamalla tavaroiden paikkoja ja sen jälkeen voisi harkita lähteekö jotain vaihtoon ja löytyykö jotain uutta tilalle.

Olen tullut tämän vuoden aikana hyvin kriittiseksi sisustusshoppailijaksi. Niin moni nätti esine on jäänyt kaupan hyllylle, koska en ole ollut sataprosenttisen varma siitä, että ihastelemani tavara on mieleeni vielä vuoden kuluttua. Ihan oikeassa olen myös ratkaisujeni kanssa ollut, sillä yhtään kauppaan jätettyä tuotetta en ole jäänyt kaipaamaan. Kaikkein varmimpia ostoksia ovat aina olleet vanhat huonekalut ja esineet, joihin olen rakastunut ensinäkemältä. Niiden suhteen onkin muutama esine ja huonekalu toivelistalla ja pidän silmäni auki ihan varmuuden vuoksi. Toistaiseksi täytyy tyytyä ihastelemaan kotoa jo löytyviä aarteita. 2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! :) Tuoli oli todellinen heräteostos, mutta en ole kertaakaan katunut sen hankkimista.

      Poista