Tunnelmapaloja keittiöstä


Miten tämä keittiön ilme onkin ihan varkain tummentunut? Näitä kuvia katsellessa olen tyytyväinen, että olen malttanut pitää ruokapöydän jalat ja vanhat puiset tuolit valkoisiksi maalattuina. Vaalearaitaisen tapetin kanssa ne onnistuvat säilyttämään keittiössä vielä valoisan ilmeen. Ehkä syksyksi sitä kaipaa vähän kevyempää ilmettä, sillä nyt tuo kapea liitutaulu ja lautashylly tuntuvat jo aavistuksen liian mustilta. Musta kaappi on sen sijaan edelleen suosikkini.


Keittön välitilan tummanharmaa levy olisi myös hauska peittää esimerkiksi DC-Fixillä, mutta jotenkin en ole arvannut lähteä kikkailemaan sen kanssa. Onko teillä kokemusta? Onko teippailu yhtä helppoa kuin mainostavat?


Hei oletteko jo huomanneet, että Villi Varpunen löytyy myös Instagramista? Arkena tulee kuvailtua paljon, eivätkä läheskään kaikki otokset päädy blogiin asti, joten tuolta Instan kautta pääseekin seuraamaan pienin murusin elämää täällä valkoisessa puutalossa. 

2 kommenttia:

  1. Hei, aivan mahtavaa, että eksyit Insta-tililleni, sillä sitä kautta löysin sun blogiisi! Ihania kuvia ja sujuvaa tekstiä, musta tuli heti lukijasi.:) Tervetuloa myös Mansikkatilan maille blogiini vierailemaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Tervetuloa mukaan valkoiseen puutaloon. Tulen ehdottomasti vastavierailulle. :)

      Poista