Solmussa

Se olis sitten perjantai ja taas on yksi viikko hurahtanut jonnekin. Tai no, omalla kohdallani tiedän varsin hyvin, että työt ovat sitoneet takapuolen aika tiiviisti etenkin alkuviikosta tietokoneen ääreen, sillä olen väkertänyt uusia kotisivuja. Nyt odotellaan enää muutamaa teknistä asiaa ratkeavaksi ja sitten saankin avata ovet myös teille. Jippii!

Kun kotitoimistossa istun jatkuvasti mitä mielenkiintoisimmissa asennoissa ja toisessa työssä taas olen jatkuvasti jalkojen päällä, ei ole ihme, että kroppa alkaa natista liitoksistaan. Kun hyväksi todetut jumppailut ja venyttelyt eivät enää auttaneetkaan, raahasin kymmenelle solmulle kiertyneen kroppani fysioterapeutille. Alaselkää veivattiin auki ja sain taas uusia apuvälineitä kotijumppaan. Nämä ohjeet on syytä ottaa tosissaan, sillä vain oma vaivannäkö on todellinen avain fyysiselle hyvinvoinnille. En ole mikään urheilijaluonne, mutta sen verran aion kiskoa itsestäni irti aikaa ja viitseliäisyyttä, että saan pidettyä kehon ja erityisesti selän toimintakunnossa. Puppe on loistava esimerkki luonnollisesta kehonhuollosta. Tyyppi on jo ikämies, mutta tassut nousevat kiitettävästi edelleen ja nautinnollisista venyttelyistä torkkujen jälkeen pidetään ehdottomasti kiinni. Myös hierontahetkiä osataan kerjätä. Yllä Puppe näyttää mallia ihan koko koiran mitalla. 

Kropan krempat ovat johtaneet siihen, että uusi työtuoli joutui nyt ostoslistalle ja miehen vastusteluista huolimatta aion heittää hänen vanhalla tietokonetuolilla vesilintua. Tuoli on itselleni ihan vääränlainen ja sen seurauksena istun tuolissa aika mielikuvituksellisissa asennoissa jalat taitettuina milloin minnekin. Ei ihme, että on sitten koko kroppa venkuralla. Vietän koneella huomattavasti enemmän aikaa kuin mies, joten tällä kertaa asetan oman takapuoleni ensisijalle. Vaan mistä löytää kaunis ja ergonominen työtuoli, joka ei maksaisi nyt aivan maltaita? Ja miksi kaikki työtuolit ovat niin kamalan rumia? Haluan jotain vaaleaa, nättiä ja tyylikästä, joka ei näytä liian massiiviselta. Vinkkejä otetaan uteliaana vastaan, sillä eilinen googlettelu ei tuottanut juurikaan tuloksia. 


Oikein kivaa viikonloppua!
Muistakaa seurata Pupen esimerkkiä ja ottakaa välillä rennosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti