Sininen ovi

Ulko-ovi on nyt maalattu ja sitä kelpaa jo esitelläkin. Olihan tuo vanha pinta jo aika hurjassa kunnossa. Tämä sinisensävy valittiin asteen tummemmaksi kuin talon sokkelin ja vastaavasti  sopivaksi vaaleansinisiin puitteisiin. Ollaan kyllä hurjan tyytyväisiä tähän muutokseen. Koko kuisti sai ryhtiä uuden maalipinnan myötä. Myös sisällä sininen ovi sopii mainiosti sisustukseen.

Ainoa mikä harmittaa on metalliosiin, kuten saraoihin jäänyt likaisenoloinen lakkapinta. Edellinen oven käsittelijä ei ollut vaivautunut suojaamaan metalliosia, vaan sudilla oli vedetty surutta muunkin kuin puupinnan yli. Mitenköhän näistä jäljistä pääsisi eroon? Vinkkejä otetaan vastaan. Lopuksi vielä kukkaihanuuksia puutarhasta. Uskaltaisin sanoa, että tuo toinen pioni on Sarah Bernhardtia. Hurjan kaunis ja ihanan kerrottu se kuitenkin on. Yksi ruusuistani kukkii tällä hetkellä myös sävy sävyyn pionien kanssa. 
Oikein mukavan kesäistä viikkoa helteiden puuttumisesta huolimatta!


4 kommenttia:

 1. Ovesta tuli todella kaunis! Oikein kutsuva väri tuommoinen sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuosta tuli aika lempeän ja suloisen näköinen. :)

   Poista
 2. Hei, pitihän mun tulla vastavierailulle sun blogiin ja täältä löytyi mun lemppari! Sininen ovi. Tykkään jostain syystä tosi paljon sinisistä ovista - myös tästä! Sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annakreeta! Tuo sininen ovi on kyllä yksi ihana arjen piristäjä. Siinä on taikaa. :)

   Poista