Puulattiarakkautta


Viimeinkin pääsen esittelemään teille sisäkuistin ihanaa puulattiaa, joka on hurmanut meidät täysin. Lauantaina tila sai listat ja sitten raahasimmekin kalusteet jo huoneeseen. Olipa helpotus saada tilaa taas muualle taloon, vaikka vielä remppatavaraa ja kenkiä onkin vähän siellä täällä. Hiljaa hyvä tulee, eikös se niin mennyt?

Joka tapauksessa tätä kannatti odottaa, sillä lattia on meidän mielestämme todella onnistunut. Emme tähän tilaan valinneet kalleinta mahdollisinta lattialautaa ja laudoissa saikin olla vähän oksakohtia ja muuta elämänjälkeä. Aidon puun kolot ja kuopat vain lisäävät pinnan viehätystä. Oksapaikat käsiteltiin oksalakalla, mikä osoittautui ihan helpoksi hommaksi. Maaliksi valitsimme Teknofloor Aquan. Ajan kanssa selviää, millaiseksi tämä valinta osoittautuu. 

Uusi lattia raikastaa tilan ja tuo lisää valontuntua jo ennestään valoisaan tilaan. Tässä kohtaa harmittaakin, ettei niitä nyt kovin tarpeellisia "ennen"-kuvia ole esitellä, sillä vanha tumma laminaatti purettiin ennen kuin ehdin öötä sanoa. Voitte kuitenkin kuvitella miten paljon tunnelmaltaan lämpimämpi puulattia on verrattuna laminaattiin. Puulattian asentaminen ja käsittely oli toki huomattavasti työläämpää kuin vaikkapa juuri laminaatin tai parketin, mutta oli se sen arvoista. Lisäksi opimme jälleen uutta remontoinnista ja maaleista. Hauska projekti siis, vaikka venähtikin suunnitellusta yhdestä viikosta kuukauteen. Hups!6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia sinulla. Kiva kun olit laittanut rintamamiestaloon blogialoituksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanan paljon on kyllä löytänyt uutta luettavaa ja kivoja blogituttavuuksia. :)

   Poista
 2. Aivan ihana puulattia <3 Kaunis blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, ihania kuvia ja juttuja täällä blogissasi! Tulen toistekin kylään!

  VastaaPoista