Olohuone heinäkuussa


Meillä siirrytään huone kerrallaan minimalistisempaan suuntaan, jos ei nyt sisustustyylin niin ainakin tavaran määrän suhteen. Raita on edelleen oma suosikkini ja se taitaa näkyä erityisesti täällä olkkarissa. Katselin eilen alle vuosi sitten otettuja kuvia olohuoneesta ja onpa värimaailma tummentunut. Tykkään edelleen näistä tummansiniharmaista laskosverhoista todella paljon. Ne tuovat ryhtiä koko huoneeseen.


Myös toinen nurkka olohuoneesta on nyt uudistettu, kun miehen isovanhemmilta saatu Singer-pöytä on otettu taas alkuperäiskäyttöönsä eli ompelupöydäksi. Alkuperäisen Singerin pitäisi olla ihan käyttökunnossa, mutta uudemmat versiot saavat nyt kuitenkin korvata sen ompelutöissä.

On niin mukavaa katsella tällaisia kuvia, joissa näkyy itselle erityisen tärkeitä huonekaluja ja esineitä. Singerin lisäksi sininen tuoli on "peritty" eli napattu mukaan lapsuudenkodista. Printit hyllyllä ovat omaa käsialaa ja puuhevonen lahja viime joululta. Valkoinen vitriinikaappi ei ole sukulaisilta saatu, vaan löytö Tori.fi:stä, mutta siitä huolimatta sillä on jo nyt tunnearvoa. Ja kaunis se toki onkin.


Nyt jatkellaan töiden parissa. Oikein mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa teille!

8 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista. Ihanan rauhalliset värit. Hienoa, kun arvostat esineitä, joissa on muistoja.

  VastaaPoista
 2. Kauniin raikas olohuone! Ja tuo ompelunurkka on niin suloinen vanhoine huonekaluineen. Todellakin rauhallinen tunnelma. <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Torista löytää joskus upeuksia. :)

   Poista
 4. Mukavaa ja persoonallisen näköistä teillä!

  VastaaPoista