Nettikauppa Sarandia auki!Tervetuloa ostoksille osoitteeseen www.sarandia.fi!

Voi pojjaat ja tyttäret, miten tätä on odotettu! Juhlatuotteiden laajennuttua kuluneen vuoden aikana myös printteihin ja muihin sisustustuotteisiin, olen yhä useammin pyöritellyt mielessäni asiakasystävällisen verkkokaupan perustamista. Kesän aikana laitoin viimein pyörät pyörimään ja viime viikon väkersin nettikaupan pohjaa. Nyt on domain siirretty ja puoti on virallisesti auki. 

Lukijoille tuttujen printtien lisäksi tulette löytämään puodista myös laajenevan valikoiman muita sisustustuotteita sekä häihin, syntymäpäiville ja muihin juhliin sopivia tuotteita - kaikki yhden ja saman Sarandian katon alta. 

Verkkokauppa on vasta avattu ja olen varautunut näin alkuun mahdollisiin kompastuksiin. Ilmoittakaa siis, mikäli nettikaupan tai tilaamisen kanssa ilmenee ongelmia tai epäselvyyksiä. Minut saa edelleen kaikissa asioissa kiinni sähköpostitse (sari@sarandia.fi). 

Niin P.S. Kaksikymmentä ensimmäistä tilaajaa saavat toimituksen yhteydessä yllärilahjan. Kannattaa siis olla ripeä!

4 kommenttia:

  1. Ei toimi sivu.. :( "This webpage is not available" Olisin halunnut käydä kurkkaamassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Kiitos, että vinkkasit tästä. Voisiko vika olla selaimessa? Kokeilin itse usealta eri päätteeltä ja sain linkin toimimaan normaalisti ja sivun auki. Ilmoittele ihmeessä, jos et edelleenkään nettikauppaan pääse.

      Poista